Završila Daima. 20 epizoa čistog fan servica, a zadnja epizoda je ghibli kvalitete koliko je brutalna animacija!

SSJ4 je isto tako napokon canon.

ZigguratVertigo

Da nažalost. Crunchyroll ga ima isto dan dok je na Netflix tjedan kasnije

herc ovo predobro izgleda baš sam neki dan prvi puta naletio na trailer

Išao sinoć gledat DBZ Battle of Gods u kinu s dva frenda i bogte koji je to peak bio.

Ova dva frenda nisu nikad prije gledali išta vezano uz Dragon Ball i kažu da im je film bio, and i quote: "ful jeben"

Svaki put kad je Whis bio na ekranu cijela dvorana se parala od smijeha 😁

a cartoon character with purple nails is eating a fish with chopsticks

Suikoden dobiva anime.

Iskreno, ne znam što da mislim. Poučen iskustvom Trails animea, lagano sam oprezan i smanjenih očekivanja…

kabegami

Animei po igrama rijetko kad valjaju. Najcesce su zbrzani i lose kvalitete ili uopce ne prate radnju igre.

sanzo Animei po igrama rijetko kad valjaju

Kaštelvanija oba animea, Uma Musume Pretty Derby, Pokemon, Gungrave, Cyberpunk Edgerunners, Devil May Cry, Persona anime, Steins;Gate baziran na VN igri, Dota: Dragon's Blood, Tales of Zestria the X, čitav Fate serijal i sve vezano uz TypeMoon, Sengoku musou, Street Fighter animei, tekken animei, GodEeater, Fatal Fury animei.

😃 to je ono što mi padne na um trenutno.

Castelvania: Nocturne epizoda 6 kraj je 10 out of fucking 10.

"I was going to say something witty and cutting and brutal before i finished you off.

B U T F U C K I T!"

Meni je skinuto, tho prvo se treba pogledati Invincible zadnja sezona (da, znam, nije anime). Nego, suze ronim jer je OP na hijatusu do negdje travnja, ali navodno rade i na poboljšanju animacije.

Brother where is dis One piece. Just send location.

crunchy kaže da je najavljen za 10ti mjesec

My Status as an Assassin Obviously Exceeds the Hero - STUDIO SUNRISE

---

--

Ajmo crtićoljupci da cujem neke preporuke. Nekim cudom dosao do slota za crunchy, vrtim i nemam pojma sta valja, imena su najblaze receno cudna xd.

One najmainstream anime san gleda(DBZ/S,Naruto, AOT…), One Piece sam u koraku i sa animeom i sa mangom. Zadnje sto sam gledao da mi je bas onako jebeno dobro je Solo Leveling, tako da nesto u tom điru, da nema 27530 epizoda. Ako ista znaci, volin netflix type shit kao Castlevania, Dota, Blue Eye Samurai pa, da cujen preporuke….

Twillight

Well.. you've come to the right place my man.

obavezno ako nisi
            Re:ZERO
            Fire Force
            Shangri La frontier
            The Apothecary Diaries
            The Master of Diabolism tamam ima sve 3 sezone. btw jako sjeban anime za pratit ali posloži se sve unutar 3 sezone. Kineska mitologija đir, ako ti se ne sviđa od početka neće ti se sviđati uopće. Znači baš china china china
            As a reincarnated aristrocrat
            Plunderer
            DEMONLORD 2099
            Dan Da Dan
            MECHA-UDE
            HIGH CARD
            W I S T O R I A
            No Longer Allowed in another world
            The Ossan Newbie Adventurer
            The Genius Prince Guide to raising a nation out of debt
            SPY X FAMILY
            Lycoris Recoil
            OVERLORD
            Log Horizon
            86 Eighty Six - spremi maramice i tablete za smirivanje anime je 10 od 10
            FRIEREN
            BUNGO STRAY DOGS - jedan od boljih animea ikad pogledanih
            Combatants will be dispatched
            KONOSUBA!
            The daily life of the immortal king - ovo je smijanje na max
            JUJUTSU KAISEN
            The Faraway Paladin - fantastičan anime
            A returners magic should be special - odličan
            Ranking of kings - <3
            Eden's Zero - Fairy Tail in space
            REBORN AS A VENDING MACHINE I NOW WANDER THE DUNGEON - NAJBOLJI ANIME IKAD NAPRAVLJEN
            Buddy Daddies - SpyXFamily sa 2 lika 😃

A Certain Magical Index -> A Certain Scientific Railgun -> A Certain Scientific Accelerator -> fantastični animei koji su međusobno povezani. Ako se odlučiš na ovo pronađi kojim redoslijedim idu epizode. Jer su magical index i railgun izlazili jedan do drugog i ponekad je epizoda od indexa točno po priči prije epizode od railguna. Misaka Mikoto op!

The Irregular at Magic High
            Saga of tanya the evil
            Sword Art Online

Nesto od ovog san vec gleda, SpyxFamily, Dan daDan i Jujutsu kaisen. Pogleda bi Overlord ali kolko vidim na crunchyu nema sve nego samo S4 🤷🏻‍♂️