Evo maratonizirao sam oba dvd-a.
dakle Trust i Betrayal su 4 epizode vrijedne naziva "remek djelo" i hvala @fensisuperstar na preporuci. 4 epizoda me ostavila emotionaly broken. posebno bih pohvalio MAESTRALAN SOUNDTRACK.
prvi movie kojeg sam gledao prije Trust i Betrayal je vrlo dobar takodjer i ima jako dobrih momenata.
zato je Reflection (svojevrsni kraj price o Kenshinu) cisto govno koje nisam ni znao da nije cannon, dok nisam ljut nakon odgledavanja procitao na netu jer sam htio vidjeti tudje reakcije. sada mi je barem lakse sto nije cannon i sto cu procitati pravi kraj kroz mangu. mrzim kad se OVA i anime poseru po mangi i to najcesce rade sa endinzima. WTF jbt! kako cemo usrati sve sto je dobro napravljeno prije? well unajmiti cemo nekog novoga pisca koji nema veze sa mangom i ucinit da se posere po main characteru i totalno promjeni kraj. najzalosije od svega je to da je taj pisac ista pica koja je radila na Violet Evergarden. gdje joj je pamet bila u reflectionu-u? nemam pojma i ne zelim znati. kako god bilo taj reflection (koji se sastoji od dvije epizode) mi nece odnjeti ono sto su mi dali Trust i Betrayal.
foggy obavezno pogledaj Perfect Blue ako nisi. takodjer jedan od mojih najdrazih Steins; Gate je isto obavezno stivo i nema puno epizoda pa se da brzo odgledati.