fensisuperstar

Gledao sam to prije par godina, bile su samo dvije sezone tada iliti 24 epizode ili tako nešto. Odgledao sve u jednom dahu, koja vrh ideja za anime i još uz to animacija odlična!

k bartender manga je meni bila bas posebna. Čitao sam ju na mangareaderu prije x godina. Kad sam se kasnije prebacio na mangadex nisam nastavio. Posve zaboravio. I vidim najavu i pomislim si ovo bi @k 100% gotivio.

Bio sam spreman rezati ga na komade od 20 cm svaki da sam sjebo.

A train cu pogledati svakako. Ja novim animeima dajem šansu. Dosta toga sam pogledao na slijepo i iznenadio sam se. A i realno gledam na krančirolu gdje ljudi dobro rejtaju.

Pogledao Frieren do kraja (barem tu prvu sezonu). Dobar, gledljiv i nepretenciozan, ali pomalo i prejednostavan za neku top razinu. Top lik = mimic.

Novi Berserk chapter je vani!

Torgue

Cura uzela karte kad je najavljeno. Planirao sam bas uzet godisnji u to vrijeme tako da se je lijepo poklopilo. Nisam nikad bio na ovakvom koncertu, a i prvi put mi je da idem u Lisinski. Nadam se da ce valjat.

6 dana kasnije
    5 dana kasnije

50 min prve ep nove Demon Slayer sezone proletilo u sekundi…

Giphy - Kimetsu No Yaiba Eating GIF by Funimation

fensisuperstar super. jer nema mi gorega kada moram cekati na iducu epizodu. svaku sezonu sam pogledao u dva sjedenja.

a i dovoljno je sto sezone cekamo po godinu, a nekad i godinama.

maverick

Najavili su da je samo 5 epizoda od kojih je prva dupla. Tako da će bit gotovo za 4 tjedna. Nećeš morat dugo čekat.

5 dana kasnije
        4 dana kasnije