Isekai kao što je napisao @Torgue je doslovno kad završe u drugom svijetu
OG trope isekaia je vecinom x osoba umre reinkarnira se dobije moći generalno kao heroj
No vecina kvalitetnih isekaia ne mora nužno gurati takav način
Sad ću ti navesti isekai anime sa "istim" tropeom ali su posve drugačiji
Recimo u Log Horizonu završe u igrici
u Sword Art Onlineu završe u igrici
U overlordu završe u igrici
sve 3 igre su po priči VR mmoevi gdje nešto pođe po zlu, i igrači se nađu ingame lockani.
međutim sva 3 animea su totalno drugačija, po svemu, bazni koncept je isti ali je anime apsolutno potpuno drugačiji.
To je naime čar dobrog storytellinga.
Ja sam osobno srao po Sword Artu Online jer je bilo popularno srat po njemu a nisam ga ga gledao da bi ga na kraju pogledao i bio je apsolutno čisti as od animea. Pogotovo kasniji arcovi.
Log Horizon mi je jedan od favorita jer mi ga je preporučila jako draga osoba i totalno pogodila moj đir, glavni lik je apsolutna legenda i možda jedan od boljih main charactera od animea općenito.
Ali od njih 3 Overlord all the way. Lik je doslovno u jednu ruku negativac. I voliš ga. Overlord je bog isus isekai animea i rijetko koji anime ovog žanra može doseći kultni status overlorda i onda naravno dolazi
APSOLUTNI HEAVY HITTERI
boom
THAT TIME I GOT REINCARNATED AS A SLIME
RISING OF SHIELD HERO
THE SAGA OF TANYA THE EVIL
GATE
M U S H O K U FUCKING T E N S E I
ovaj anime je veći freedom od IČEGA.
najjači isekai ikad. apsolutno handdown apsolutno aaapppsooollllutnoo
p e a k fucking anime boiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ali nemoj ga gledat sa curom fakat dok joj ne objasniš da prvih par epizoda su malo fucked up sa seksualne strane jer je lik psihički bio sjeban u prošlom životu i kasnije ima smisla. i swear.
P E
AAA KKK
I to je to. i guess @k imaš za dodati još koji isekai na svemu ovome da se isplati pogledati?