Soul fensisuperstar Nakon ep sam malo prelisto par novijih chaptera, ali sam ipak odlucio da necu sve procitat. Bit ce mi zanimljivije bez spoilera.
Soul Neznam sta bi mislio… Sve mi govori da ce biti zivi uzas, ali opet mi se cini dovoljno interesantno da moram pogledat cim izađe.
fensisuperstar pogledao predzadnju od gundam gwitch i pogledao finale Demon Slayer sezone. Kimecunojaiba je čisti 11/10 brate. kakav anime. krokodilske suze.
ZigguratVertigo fensisuperstar Jaoo moram dovršit ZZ Gundam pa sam onda planirao Witch, kakav ti je za sad?
sanzo fensisuperstar Bas sam i ja zavrsio finale. Ok sezona, ali nije na razini entertainment districta. Pogotovo fight sa upper 5 je bio meh.
fensisuperstar ZigguratVertigo odlican. počinje kao schoolgirl drama ali polako postaje pravi gundam sa hrpom nasilja, ratnih zločina i genocidom 😃
fensisuperstar btw velika preporuka REVENGER anime https://en.wikipedia.org/wiki/Revenger_(TV_series)
fensisuperstar ohmajngott pogledao sam zadnju epizodu Gundam WFM i nisam bio spreman. oplako brate. jebeni gundam jebo ih otac 11/10 anime. preporuka čista. on the other hand izašao je s02e01 od MUSHOKU TENSEI
herc fensisuperstar jebeni gundam jebo ih otac 11/10 anime. preporuka čista. Koštaš me prostora na hardu!
ZigguratVertigo fensisuperstar Gledam preporuke, gledam gunpla, novčanik me mrzi, WFM na watchlistu a Aerial i Suletta modeli na wishlistu odmah!
ZigguratVertigo fensisuperstar Real Grade Gunpla za 30-ak eura??????????????? (Masu toga je sold out tho 😭)
meeshmorp fensisuperstar hobby frontline bi bio dobar da im nije sve uvijek rasprodano ha ima par shopova po europi di se moze nac gunpla al iskreno mislim da cu pojest metak i narucit iz japana pa platit carinu i porez nego cekat mjesece i mjesece da se ovi odluce narucit stock