fensisuperstar Steins;Gate zahtijeva puno maramica, tableta za smirenje i votke :-) to je masterpiece čisti poput fma brotherhood I dodao bi kenshin ova trust and betrayal kao must watch I kenshin novi
fensisuperstar Pogledajte Oshi No Ko epizodu 1. Znači nemojte guglati sinopsis, samo odite blind u to o uzivat cete i shvatit zasto je trenutni n1 na MALu. Ako guglate i trazite sjebat cete sve. Vjerujte Fensiju OSHI NO KO!
Soul fensisuperstar Pogledao cim je izaslo. Proleti ep, nisam ni skuzio da traje sat i 20… ostavila me bez teksta. Preporuka bar za tu prvu.
Soul fensisuperstar Nakon ep sam malo prelisto par novijih chaptera, ali sam ipak odlucio da necu sve procitat. Bit ce mi zanimljivije bez spoilera.
Soul Neznam sta bi mislio… Sve mi govori da ce biti zivi uzas, ali opet mi se cini dovoljno interesantno da moram pogledat cim izađe.
fensisuperstar pogledao predzadnju od gundam gwitch i pogledao finale Demon Slayer sezone. Kimecunojaiba je čisti 11/10 brate. kakav anime. krokodilske suze.
ZigguratVertigo fensisuperstar Jaoo moram dovršit ZZ Gundam pa sam onda planirao Witch, kakav ti je za sad?
sanzo fensisuperstar Bas sam i ja zavrsio finale. Ok sezona, ali nije na razini entertainment districta. Pogotovo fight sa upper 5 je bio meh.
fensisuperstar ZigguratVertigo odlican. počinje kao schoolgirl drama ali polako postaje pravi gundam sa hrpom nasilja, ratnih zločina i genocidom 😃
fensisuperstar btw velika preporuka REVENGER anime https://en.wikipedia.org/wiki/Revenger_(TV_series)