Anime kutak
Zero Dragon’s Dogma anime
nikad ovaj gif nije imao bolje korištenje. idem ga izđanjati pošteno. isuse kriste kak sam hard.
E ZNAŠ ŠTO @maverick JA NE MOGU DOPUSTIT DA TI NE POGLEDAŠ OVO. JA ĆU TEBI STRIMATI (DA Tuhy ČUO SI DOBRO) JA CU TI STRIMATI KENSHIN NA DISCORDU.
fensisuperstar ljudino kupio sam Samurai X Rurouni Kenshin Ultimate OVA Collection jos sinoc jer sam bio bjesan sto ne mogu naci stream. stize za koji dan i poslikam ti dokaze
- Uređivano
evo zavrsio Violet Evergarden.
Mislio sam da me vise niti jedan anime ne moze drzati okupiranim i natjerati me na maratoniziranje, a pogotvo da moze ovako iznenaditi i potaci na mnoga razmisljanja. kako odrasla osoba, prosla svasta nesta, pogledala masu filmova i animea, procitala stripova, mangi i stiva te odigrala bezbroj igara, moze biti ovoliko "emocionalno rasturena" tokom odgledavnja ovog remek djela? ne znam. rekao sam sebi nakon Steins; Gate da mi ne treba ovakva drama emocija vise i pomislio da je ionako nemoguce da se to ponovi dva puta u zivotu, pogotovo kada sam sada stariji nekoliko godina nakon gledanja spomenutog animea i kada sam vec mislio da me nista ne moze iznenaditi.
ima jedna epizoda, necu spojlati, koja bi i kamen natjerala da pusti suzu. ljudi pogledajte ovaj anime i nemojte se sramiti pustiti i vi jednu jer nije sramota imati srce.
ja sam plako na violet evergarden
- Uređivano
A evo i bonusa
Uslikano sa kineskim telefonom. Nadam se da necu diktaturu trpiti zbog toga samo...
TO TE JA PITAM. SINE IDI GLEDAJ I RECI MI NA EPIZODI 4 AKO NISI PUSTIO SUZU ONDA FAKAT U KURCU BRE
I kad pogledaš odi pročitat mangu da vidiš ostatak priče. Nažalost anime nije dovršen i vjerojatno nikad nećemo dobit kompletnu verziju.
kako anime nije dovršen? pa završava isto kao manga. .@sanzo
Zadnja trecina mange nikad nije adaptirana
elaboriraj. mein brain google ne radi.
prica sa enishijem je izbacena, na kraju ovog OVA imas scenu di pokazu kako vidi da mu Kenshin ubija sestru, ali u anemeu se ne pojavljuje uopce nakon toga ako se dobro sjecam. Cijeli taj arc kad uvjeri Kenshina da je Kaoru mrtva je izbacen. To je zadnja trecina mange a anime je umjesto toga dobio hrpu fillera
- Uređivano
ME RIGHT NOW BRAIN FART

trijeznim se sa ovime.
- Uređivano
fensisuperstar trijeznim se sa ovime
upravo i ja. samo mi reci dali ti je gt bolji ili losiji od super-a. vjerujem da ces odgovoriti tocno. dati cu ti hint, ssj4 je najbolja transformacija lika u bilo kojem anime ovoga tipa.
sanzo I kad pogledaš odi pročitat mangu da vidiš ostatak priče.
definitivno hocu
maverick evo zavrsio Violet Evergarden.
Mislio sam da me vise niti jedan anime ne moze drzati okupiranim i natjerati me na maratoniziranje, a pogotvo da moze ovako iznenaditi i potaci na mnoga razmisljanja.
Počeo sam noćas, imam još 5 epizoda. Par pitanja, al ću pod spoiler, nemoj mi spoilat samo pliz dalje od 8. epke.
- Uređivano
foggy sve je tocno sto si napp u spojleru. aksuli ovo je jedan od anime koji je lakse za shvatiti. Violet je osoba - covjek, a po onome sto je sve prosla i kakav lik postane do kraja animea je mozda i vise od covjeka. apsolutno jedan od najdrazih i najbolje napisanih likova na nekom mediju i primjer kako se odradjuje zenski character bez gadarije i gluparija koje radi zapad.
ako ne zaplaces barem jednom tokom 13 epizoda, onda imas srce od kamena. i drago mi je sto si se odlucio na gledanje pogotovo ako sam te ja svojim dojmovima potakao na to. znaci da i ja nesto dobro mogu na ovom forumu uraditi
maverick Napisem cijelu knjigu, promjenim tab, odem po link, vratim se, refresha mi post i ode sve u kurac....
Ukratko, jaka serija, emotivna i imam dojam da sad tek krece ono pravo. Neke su me price bas dirnule, ima taj efekt.
Zadnje sto me je tak dirnulo bio je 5 centimeters per second, kratke 3 price i za mene bas odlican anime, i bio mi je super Your Name, kad se tip probudi u tijelo zenske i ona kao on, isto emocije na vrhu.