Zero pa cemu onda druze? Anime se gleda zbog price i likova. Nije to igra pa da je prica prosjek ili smece. Ok shonene gledas zbog akcije, ali i likova jer price nisu bog zna sta, ali ostatak je prica glavni faktor

Zero Dragon’s Dogma anime

Giphy - Trump Words GIF by moodman

nikad ovaj gif nije imao bolje korištenje. idem ga izđanjati pošteno. isuse kriste kak sam hard.

E ZNAŠ ŠTO @maverick JA NE MOGU DOPUSTIT DA TI NE POGLEDAŠ OVO. JA ĆU TEBI STRIMATI (DA Tuhy ČUO SI DOBRO) JA CU TI STRIMATI KENSHIN NA DISCORDU.

Giphy - Sony GIF by Bad Boys For Life

fensisuperstar ljudino kupio sam Samurai X Rurouni Kenshin Ultimate OVA Collection jos sinoc jer sam bio bjesan sto ne mogu naci stream. stize za koji dan i poslikam ti dokaze 😃

evo zavrsio Violet Evergarden.
      Mislio sam da me vise niti jedan anime ne moze drzati okupiranim i natjerati me na maratoniziranje, a pogotvo da moze ovako iznenaditi i potaci na mnoga razmisljanja. kako odrasla osoba, prosla svasta nesta, pogledala masu filmova i animea, procitala stripova, mangi i stiva te odigrala bezbroj igara, moze biti ovoliko "emocionalno rasturena" tokom odgledavnja ovog remek djela? ne znam. rekao sam sebi nakon Steins; Gate da mi ne treba ovakva drama emocija vise i pomislio da je ionako nemoguce da se to ponovi dva puta u zivotu, pogotovo kada sam sada stariji nekoliko godina nakon gledanja spomenutog animea i kada sam vec mislio da me nista ne moze iznenaditi.
      ima jedna epizoda, necu spojlati, koja bi i kamen natjerala da pusti suzu. ljudi pogledajte ovaj anime i nemojte se sramiti pustiti i vi jednu jer nije sramota imati srce.

@fensisuperstar

A evo i bonusa

Uslikano sa kineskim telefonom. Nadam se da necu diktaturu trpiti zbog toga samo...

TO TE JA PITAM. SINE IDI GLEDAJ I RECI MI NA EPIZODI 4 AKO NISI PUSTIO SUZU ONDA FAKAT U KURCU BRE

I kad pogledaš odi pročitat mangu da vidiš ostatak priče. Nažalost anime nije dovršen i vjerojatno nikad nećemo dobit kompletnu verziju.

Zadnja trecina mange nikad nije adaptirana

elaboriraj. mein brain google ne radi.

i dalje zavrsava da imaju dijete na kraju. ne znam sto je drugačije u mangi osim toga sad. čitao sam i mangu gledao anime davno znaci pucaj mi u anus ako se sjecam sto fali.

prica sa enishijem je izbacena, na kraju ovog OVA imas scenu di pokazu kako vidi da mu Kenshin ubija sestru, ali u anemeu se ne pojavljuje uopce nakon toga ako se dobro sjecam. Cijeli taj arc kad uvjeri Kenshina da je Kaoru mrtva je izbacen. To je zadnja trecina mange a anime je umjesto toga dobio hrpu fillera

ME RIGHT NOW BRAIN FART

eniši k*rac mi siši. mali šupak eto što hahahahahaha 😃

trijeznim se sa ovime.

fensisuperstar trijeznim se sa ovime

upravo i ja. samo mi reci dali ti je gt bolji ili losiji od super-a. vjerujem da ces odgovoriti tocno. dati cu ti hint, ssj4 je najbolja transformacija lika u bilo kojem anime ovoga tipa.

sanzo I kad pogledaš odi pročitat mangu da vidiš ostatak priče.

definitivno hocu

maverick evo zavrsio Violet Evergarden.
            Mislio sam da me vise niti jedan anime ne moze drzati okupiranim i natjerati me na maratoniziranje, a pogotvo da moze ovako iznenaditi i potaci na mnoga razmisljanja.

Počeo sam noćas, imam još 5 epizoda. Par pitanja, al ću pod spoiler, nemoj mi spoilat samo pliz dalje od 8. epke.

Violet je čovjek? Odnosno, ona je bila oružje u ratu, tamo je izgubila ruke i dobila ove bioničke jel...Cijelo vrijeme sam mislio kako je robot haha, još kao radi kao "Doll" i ne znam zašt sam to tako povezao.

foggy sve je tocno sto si napp u spojleru. aksuli ovo je jedan od anime koji je lakse za shvatiti. Violet je osoba - covjek, a po onome sto je sve prosla i kakav lik postane do kraja animea je mozda i vise od covjeka. apsolutno jedan od najdrazih i najbolje napisanih likova na nekom mediju i primjer kako se odradjuje zenski character bez gadarije i gluparija koje radi zapad.

ako ne zaplaces barem jednom tokom 13 epizoda, onda imas srce od kamena. i drago mi je sto si se odlucio na gledanje pogotovo ako sam te ja svojim dojmovima potakao na to. znaci da i ja nesto dobro mogu na ovom forumu uraditi 😃

maverick Napisem cijelu knjigu, promjenim tab, odem po link, vratim se, refresha mi post i ode sve u kurac....

Ukratko, jaka serija, emotivna i imam dojam da sad tek krece ono pravo. Neke su me price bas dirnule, ima taj efekt.

Zadnje sto me je tak dirnulo bio je 5 centimeters per second, kratke 3 price i za mene bas odlican anime, i bio mi je super Your Name, kad se tip probudi u tijelo zenske i ona kao on, isto emocije na vrhu.