Yu Yu Hakusho na netflixu
mozda jedan od boljih oldskul animea

Zero Obozavam. Nisam se zapalio za neki anime kao za titane, ne pamtim. Nije da se mogu pohvalit opusom odgledanih anime serijala, ali attack on titan mi je genijalan. Stao sam negdje na sredini, ali cisto da sve izadje pa da odradim do kraja u dahu. Kad mi pokolju likove onak nemilosrdno sve mi tesko bude

Što se animea tiče..

Wolfs Rain, Ergo Proxy, Ghost In The Shell, Trinity Blood, Berserk (kompletna adaptacija ovoga bi dobro došla), The Vision Of Escaflowne, Hellsing Ultimate, Goblin Slayer, Cowboy Bebop, Animatrix, Death Note, Attack on Titan.

Ali, ako bih posebno izdvojio jedan anime koji mi je apsolutni vrh... Monster! Death Note je igra za djecu s poteškoćama u razvoju napram tog animea.

rankirati cu svoju anime listu. nekada je to potpuno drugacije izgledalo, ali s godinama su se misljenja promijenila. dakle samo anime series, ne i anime filmove, jer bi tu dominirao Miyazaki sa svojim uradcima, ionako

A Tier:
    Tengen Toppa Gurren Lagann
    Shingeki no Kyojin
    One Punch Man
    Death Note
    Steins;Gate 0
    Samurai Champloo
    Hellsing Ultimate
    Baccano!
    Psycho-Pass

A+ Tier:
    Code Geass: Hangyaku no Lelouch R1/R2
    Cowboy Bebop
    Fullmetal Alchemist
    Monster
    Kenpuu Denki Berserk

S Tier:
    Fullmetal Alchemist: Brotherhood
    Steins;Gate

Blesavi, ali dobri animei sto zbog nostalgije sto zbog humora:
    Tanoshii Muumin Ikka
    No Game No Life
    Dragon Ball/Z/GT/Super
    Bishoujo Senshi Sailor Moon/R/S
    Pokémon: Indigo League

mjesec kasnije

nisam jako dugo gledao neki anime i doslo mi sinoc da probam neki od ovih novijih i odabrao sam, metodom slucajnog odabira, Violet Evergarden. U komadu pogledao 8 epizoda, do 7 ujutro. necu suditi prije kraja, ali ako ovako nastavi biti odose ovaj anime najmanje u A+ Tier. Emotivno, audiovizualno iskustvo na najvisoj razini kroz ovih 8 epizoda koje se moze jedino mjeriti sa onim iz Steins; Gate-a.

preporuka do neba.

@maverick idi na nyaa.si i skini si jebeni Kenshin OVA trust and betrayal. Nakon toga ce ti se ova tvoja lista promijeniti 😃
    vjeruj bratu fensiju. Ovo je anime koji je na myanime list bio godinama number 1 anime of all times.

mozes naci neki 20gigabajta ali osobno je dobra i dvd verzija. imas eng/jap dub/sub u opcijama tako da nije frka
    [daijoubu] Samurai X (Rorouni Kenshin) Trust and Betrayal [DVD H264 AAC] <- dvd verzija.

fensisuperstar obavezno cim pogledam ovaj koji trenutno gledam, dajem sansu tvom prijedlogu. predugo sam napravio ovu pauzu bez animea pa je red vratiti se na prave staze...

uf sad sam tek vidio. ne smijem ti ja torrente skidati. cekat ce me za jedno dva tjedna par milja kazne odmah s obzirom na moju srecu. moj frend skinuo jebenog farming simulatora i dobio milju i nest eura kazne. screw that. ali siguran sam da ima negdje na netu za streamat ili daj boze na netflixu. Violet Evergarden gledam na netflixu npr...

edit
      nema na netflixu

Moram se sjetiti da sljedeći mjesec skinem Dragon’s Dogma anime koji stiže na Netflix. Valjda bude ok, makar priča ni u igri nije briljirala, o likovima da ne govorim.

Zero pa cemu onda druze? Anime se gleda zbog price i likova. Nije to igra pa da je prica prosjek ili smece. Ok shonene gledas zbog akcije, ali i likova jer price nisu bog zna sta, ali ostatak je prica glavni faktor

Zero Dragon’s Dogma anime

Giphy - Trump Words GIF by moodman

nikad ovaj gif nije imao bolje korištenje. idem ga izđanjati pošteno. isuse kriste kak sam hard.

E ZNAŠ ŠTO @maverick JA NE MOGU DOPUSTIT DA TI NE POGLEDAŠ OVO. JA ĆU TEBI STRIMATI (DA Tuhy ČUO SI DOBRO) JA CU TI STRIMATI KENSHIN NA DISCORDU.

Giphy - Sony GIF by Bad Boys For Life

fensisuperstar ljudino kupio sam Samurai X Rurouni Kenshin Ultimate OVA Collection jos sinoc jer sam bio bjesan sto ne mogu naci stream. stize za koji dan i poslikam ti dokaze 😃

evo zavrsio Violet Evergarden.
            Mislio sam da me vise niti jedan anime ne moze drzati okupiranim i natjerati me na maratoniziranje, a pogotvo da moze ovako iznenaditi i potaci na mnoga razmisljanja. kako odrasla osoba, prosla svasta nesta, pogledala masu filmova i animea, procitala stripova, mangi i stiva te odigrala bezbroj igara, moze biti ovoliko "emocionalno rasturena" tokom odgledavnja ovog remek djela? ne znam. rekao sam sebi nakon Steins; Gate da mi ne treba ovakva drama emocija vise i pomislio da je ionako nemoguce da se to ponovi dva puta u zivotu, pogotovo kada sam sada stariji nekoliko godina nakon gledanja spomenutog animea i kada sam vec mislio da me nista ne moze iznenaditi.
            ima jedna epizoda, necu spojlati, koja bi i kamen natjerala da pusti suzu. ljudi pogledajte ovaj anime i nemojte se sramiti pustiti i vi jednu jer nije sramota imati srce.

@fensisuperstar

A evo i bonusa

Uslikano sa kineskim telefonom. Nadam se da necu diktaturu trpiti zbog toga samo...

TO TE JA PITAM. SINE IDI GLEDAJ I RECI MI NA EPIZODI 4 AKO NISI PUSTIO SUZU ONDA FAKAT U KURCU BRE

I kad pogledaš odi pročitat mangu da vidiš ostatak priče. Nažalost anime nije dovršen i vjerojatno nikad nećemo dobit kompletnu verziju.