Anime kutak
- Uređivano
Priča sa Ashom je napokon gotova
Srpanj 2023.
Apsolutno ponajbolji opening ikada!
Zero ne znam ako ce gledat al znam da ce drkat
Zero nyaa.si
Jos da si napisao kako si ga skinuo sa qbit torrent kojeg si instalirao preko ninitea i da ti pošaljem odmah bocu jacka.
Oldskuleri smo.
- Uređivano
- Uređivano
Nedjelja je, probudim se i upalim youtube i odjednom se nadjem u time travel komori punih 10 minuta pustajuci 5 puta za redom Moonlight Densetsu.
Volim nedjelju i djetinjstvo …
Uvijek u srcu <3
Pogledao sada Dragon Ball Super: Super Hero film i jako sam ugodno iznenađen. Mislio sam da mi se animacija neće svidjeti no po meni sve je puno impresivnije nego film sa Broly-em. Topla preporuka, odličan je!
prayer Također sam bio zadovoljan sa filmom, drago mi je sto nije fokus opet na Gokuu i Vegeti. Interakcija i dinamika likova je odlicna, pogotova ona između Pan i Piccola.
No sve ukupno mi ipak sadrzajno nije na razini Brolya... Neznam kako bi najbolje opisao, nekako je veci i bolji utjecaj taj film ostavio na mene. Sto se animacija i dizajn tice, iako opcenito nevolim 3d, ovdje mi vrh! Odma bi potpisao da nove ep serije budu takve, bez razmisljanja…
Ugl. obavezno pogledat tko je fan serijala.
Soul Meni je Broly kao karakter skroz izlizan, pogledao sam jedno 3 ili 4 filma skupa sa zadnjim snjime. jednostavno mi više nije zanimljiv - valjda su mu i zato dali malo ličnosti lol. Cell Max mi je totalno bezveze kao i Broly, samo urla i razbija uokolo kao trogodišnjak. Orange Piccolo mi ima možda jednu od najboljih transformacija u cijelom serijalu a ni Gohan uopće nije loš iako bih htio više vidjeti njegove vrline osim što je ultra jak. Film je baš lijepi throwback na Cell sagu sa dobrom dozom nostalgije RR armije.