Prayer O MOJ BOŽE. DOBRO TEK STIŽE. čujemo se pa zar par epizoda

Prayer O MOJ BOŽE. DOBRO TEK STIŽE. čujemo se pa zar par epizoda
Kako je ovaj All For One lik OP da to nisu istine!

Ovo mi je bilo vrh, ali jako emotivan kraj  ,)

Dost dobra lista, donekle se slažem sa prvih 5
https://www.pastemagazine.com/articles/2017/01/the-100-best-anime-movies-of-all-time.html?p=4

Kikiller paprika je urbani anime mindfuck. uživao svake sekunde

Paprika zaslužuje bit i više.Masterwork

9 dana kasnije

Shingeki

Goddamn.
Uz steins;gate 0 najbolji anime ove godine. Jos da je samo docekati 2019. i nove sezone code geasa i one punch mana... nikad bolje dvije godine za anime fanove. Malo mi je jedino zao sto sam procitao sve to u mangi pa me anime (shingeki) ne moze bas baciti sa stolice iako su animacije sami vrh...

Btw. jel Steins;gate 0 završio? Čekam dok se ne završi sezona, da se ne bih patio kao sad za Shingeki .

Nije i bas su sad pri zavrsnici odlucili uzeti stanku od 2 tjedna!!! U svakom slucaju do sada nije ostavio jak dojam kao originalni SG, ali je svejedno jedan od najboljih animea ikada. Originalni Steins; Gate i Fullmetal Alchemist: Brotherood su ionako kategorija za sebe i zapravo nemaju konkurenciju ni na jednom mediju...

Steins;Gate 0 sam prosle godine prosao na PS4. Prica je odlicna ali ne toliko dbora kao u prvoj "sezoni".

Inace, ako ste za dobar anime velika preporuka za RE: Zero - Starting Life in Another World. Citao sam i light novele i mangu ali anime je stvaro VRH!
Ne znam kako drukacije opisati anime nego mjesavina Groundhog Day-a i Darks Souls serijala. Naime, glavni protagonist Subaru iz normalnog svijeta iznenada se pojavi u fantasy svijet gdje svi imaju neke posebne moci i posebne skill-ove dok on samo umire. Sad nije to neki spojler jer je poanta cijelog anime-a kako on pokusava nadvladati svoje greske na fatalan nacin. Pravi spojler bi bio je da... on svaki put ozivi sa istog mjesta i mora sve isponova poceti sto tokom anime-a drasticno mjenja njegov karakter i vidljivo dobiva jake psihicke traume.

Sto se tice same animacije ona je zbilja fantasticna, po posterima se mozda vidi neka Loli sranja koje me zivciraju no ako se to ne gledasve je ostalo za cvrstu 9-tku. Za mene je pored Kakegurui jedna od najuzbudljivijih anime serija koje sam imao priliku do sada gledati. Naravno preporuka i za Kakegurui koji ima fenomenalan soundtrack.

https://www.youtube.com/watch?v=IvhgOe9BY5A

Steins; Gate 0 nikada ni nije imao potencijala da da bolju i napetiju pricu iz razloga sto se desava izmedju predzadnje i zadnje epizode originala i sluzi, takoreci, da popuni tu rupu i da zapravo prozivimo cijeli put kako je Okabe dospio u taj "idealni" Steins; Gate timeline sa sretnim zavrsetkom.

Steins; Gate 0 ep 20. Mind blown! Okabe ponovo u time leap modu. Kakva ce ovo zavrsnica biti!

Evo da nisi rekao ne bih se ni sjetio da je počela nova sezona S;G-a. Zasad sam negdje na 7., 8. epizodi i ide malo presporo, no na to sam se i navikao još i prošle sezone. Vjerojatno bih trebao ponovno pogledati onu 23 beta epizodu jer sam skroz zaboravio kako su točno upali u beta liniju.

Evo da nisi rekao ne bih se ni sjetio da je počela nova sezona S;G-a. Zasad sam negdje na 7., 8. epizodi i ide malo presporo, no na to sam se i navikao još i prošle sezone. Vjerojatno bih trebao ponovno pogledati onu 23 beta epizodu jer sam skroz zaboravio kako su točno upali u beta liniju.
Od 17, 18 epizode pocinje šou. I originalni SG je sporo startao,ali onda raznjeo sve pred sobom.

Pogledao Nausica, drugi film Myazakija. Remek djelo, preporuka, taj stih osamdesetih daje dodatan sarm.

Sephiroth

1 - 2

https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=iYJbUSWRWeU

Nema post-rocka do Death Note post-rocka.

8 dana kasnije

Solid Snake taman dvije epizode imam za pogledati pustio sam da mi se nakupi posto sam imao goste. sinoc rokno dvije  BNH sutra treća, overlord i sad imam jos SnK i drogaaaaa

Steins;Gate 0 bi bio puno bolji samo da ne forsiraju onih par action sekvenca koje nemaju resursa za animirati kako spada. A i ne uklapa mi se previše u taj anime, nije to Black Lagoon, jbg.

I Suzuha i Daru mi neopisivo idu na zivce, ali zbog Mayuri i Okabe idem i na kraj svijeta...

mjesec kasnije
12 dana kasnije

Prvi put gledam Made in Abyss, odličan je, baš zbog tog jrpg feelinga. Btw. također me podsjeća (a siguran sam da je djelom inspirisan) remek djelom Ico.

Plus soundtrack je vrh.

https://youtu.be/KPxSS1zHWwQ