Dukes je dobar put za nastavak

Ne sjećam se nešto, a zaboravio te pitati, jesi prešao ti DS2 pa onda ovaj, ili ti je ovo prvi susret sa Souls igrama?
Dva puta sam MORAO odustat od igre, prvi put ako se ne varam zbog promjene PCa, a drugi put zbog koruptanog savea (GFWL)  :)

I sad sam odlučio po treći put proći igru kako treba i istražiti sve što se da istražiti (čak i donji otrovni dio Blightowna).

DS2 još nisam ni nabavio, ali i na njega će doći red, jer obožavam ovakve igre i pogotovo DS, jer stvarno je igretina!

viper89 - uf dobro je, već sam mislio da sam promašio redoslijed 

11 dana kasnije

Trebam li ići iznad 50 INT? Vidim da nakon 50 nosi jako malo boosta.

Trebam li ići iznad 50 INT? Vidim da nakon 50 nosi jako malo boosta.
Ako imaš mali boost onda i ne treba. U mom slučaju, ništa nije išlo iznad 40.

Ok tnx! Trenutno imam 52 int i mislim da mi je to dosta do kraja. Primjerice Seath je pao sa 4 soul arrowa. Dalje idem na endurance i vitality i to je to.

Imam i 16 str i 16 dexa. Sad sam trenutno na 52int, 26 end, 25 vit i sve ide dosta lagano

Rijesio demon ruins, ubio izalith iz druge, jer nisam znao sta radit i upao u rupu  :

Sad sam u katakombama

10 dana kasnije

Tomb of the Giants riješen i Nito mrtav. I uspio levelat na 100

Ubio si Gravelorda znaci. Joj najveca muka u igri mi je bila doci dole po onom mraku.

Sva sreća pa sam slučajno pokupio onu kacigu od one bube koja svijetli. Ali imao sam i spell cast light, tako da sam ja prije vidio kosture nego oni mene, a sorcerer je zakon jer ih sad one shotam sa soul spearom.
Inače jako mračan i morbidan level, ali meni se sviđa! Nito je zakon! Meni nekako najdraži boss dosada, neznam zašto.

Koliko imas do kraja ? Jesi ubio 4 kralja ?

Nisam još. 4 kralja?  Kako ću to ubit? Ubio sam Bed of Chaos, Nito i Seatha. Znači onaj zmijoliki je rekao da ima 4 lord soula, tako da mi ostaju ta 4 kralja.

Nemam pojma koliko je onda do kraja. Pretpostavljam još malo.

Nisam još. 4 kralja?  Kako ću to ubit? Ubio sam Bed of Chaos, Nito i Seatha. Znači onaj zmijoliki je rekao da ima 4 lord soula, tako da mi ostaju ta 4 kralja.

Nemam pojma koliko je onda do kraja. Pretpostavljam još malo.
Davno sam igrao pa se ne sjecam. Mislim da su Four Kings obavezni isto. Lako ces ih ubit. Naci tj. doci do njih malo teze. Ima jedna caka koja me izludila. Pitaj vipera. On zna bolje.
Uglavnom New Londo Ruins- The Abyss...

viper89 - koja je caka sa dolaskom do 4 kralja? 

mislim da su obavezni tj da su great soul (sta ti treba za nastavak).
Kako neno kaze.
Prvo moras pustit vodu u new londo (dolje ispod firelinka bio si sigurno ) i trazis najnizu kulu i skuzit ces da mozes skociti dolje u abyss.
moras imat abyswalker ring (od vuka Sifa) i kad skocis dolje mozes se boriti protiv 4 kings. Inace pogines odmah.
Heben fight.

Abysswalker lore :) , najbolji dio price. Obavezno odigraj i DLC

Naravno da su 4 kralja obavezna. No, u borbi možeš summonirati NPC-a, pa nije baš tako teško.

Sinoć oko 2 sata ubio 4 kralja! Iz prvog pokušaja, što je najluđe! Istina imao sam 15 flaskova i ostao na njih 7, ali borba je prezanimljiva! Tek kad sam drugog ubio sam skužio da možeš nastavit i dalje lupat i pada im HP!

Jedino što mi se dogodilo prilikom ulaska u ghost town je da me napao onaj lik u silver armoru koji inače sjedi pokraj bonfirea u Firelink Shrineu. Očito je postao Hollow, ali neznam zašto. One shotao sam ga sa crystal soul spearom. Jadan...  :(

Sinoć oko 2 sata ubio 4 kralja! Iz prvog pokušaja, što je najluđe! Istina imao sam 15 flaskova i ostao na njih 7, ali borba je prezanimljiva! Tek kad sam drugog ubio sam skužio da možeš nastavit i dalje lupat i pada im HP!

Jedino što mi se dogodilo prilikom ulaska u ghost town je da me napao onaj lik u silver armoru koji inače sjedi pokraj bonfirea u Firelink Shrineu. Očito je postao Hollow, ali neznam zašto. One shotao sam ga sa crystal soul spearom. Jadan...  :(
Davno je bilo i ne sjecam se najbolje ali mislim da sam i ja ubio Four Kings iz prvog pokusaja. Vec tada sam bio visok lvl. i rokao s Zweihanderom koji je bio nabrijan skoro do kraja. Inace Zweihander je premocan kada ga upgrejdas kako treba.

Ma moja Uchigitana magic +5 radi dobar posao za jednog Sorcerera  :)