Plot

Dark Souls has a minimalistic plot and it is mostly left up to the player to put the pieces of the story together. Historical events in this world and their significance are often implicit and left to player interpretation rather than fully shown or explained. Most of the story is given to the player through dialogue from characters within the game, item descriptions, or through a number of the game's scarce cutscenes.

The opening cutscene begins in primeval times, where the world was unformed and the immortal Everlasting Dragons held sole dominion over all. The First Flame was ignited from an unknown source, which brought disparity in the form of light and dark. Within the flame, four beings discovered the Lord Souls and became godlike entities: Nito, the First of the Dead; the Witch of Izalith; Gwyn, the Lord of Sunlight; and the Furtive Pygmy.

Info

Developer(s)    - From Software
Publisher(s)              - JP From Software, WW Namco Bandai Games

Director(s)              - Hidetaka Miyazaki
Designer(s)              - Miyazaki Memeouto
Programmer(s)        - Jun Ito
Artist(s)                  - Makoto Satoh (lead graphic designer)
Composer(s)          - Motoi Sakuraba
Engine                      - Havok (physics)
Platform(s)              - PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows

Dark Souls received critical acclaim for its difficulty and varied gameplay. Famitsu gave the game a positive review, scoring it 37 out of 40, based on four scores of 9, 9, 9, and 10. One of the reviewers for Dark Souls described it as "a very hardcore dark-fantasy " that is "role-playing right down to the roots," and stated that the "massive field map and powerful enemies serve to rev up both your sense of adventure and your sense of dread." Another reviewer stated that "the sheer happiness you get after the trial-and-error pays off and you overcome the challenge is absolutely impossible to replicate."

Screenshots/Art

Trailers

Dark Souls E3 2011 - Official Trailer

Dark Souls - X360 / PS3 - Hardcore Trailer

Dark Souls - X360 / PS3 - Bartholomew Trailer

Soundtrack

Critical Close-up: Dark Souls

Dark Souls: Why it's Different

Link(s)

http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Souls

https://www.youtube.com/user/VaatiVidya

Tnx!  :)

Nema jos teme, pa cu pitat ovdje. Je li prvi bonfire u Anor Londu dobar soul farming spot? Svaki od onih giantsa ima 1500soulsa

Evo da ti ja odgovorim, jeste ako me pamćenje služi.

Sjećam se da sam popriličan broj soulsa naskupio, relativno su blizu Bonfire, pa možeš easy farmati.

Ima jedna lokacija koja je baš u blizini, ha sad, ne znam da li da ti pričam da ne spojlam, ali evo u spoiler (ima veze sa slikom).

Ako znaš na šta mislim, otvori:

Painted World of Ariamis

Tu je definitivno najbolja lokacija za farmanje u čitavoj igri, ja sam tu poprilično levelovao, blizu bonfire, a lako one beštije ubiti XD.

Phalanx, mislim da svaki ispušta po 500 soulsa, ali ima ih hrpa, a relativo lako za ubiti ako imaš taktiku  .

E tu sam sada, jer sam pokupio onaj doll u povratku u asylum.

Eh najbolje se tu jedno vrijeme zadrži, em što je prelijepo okruženje, em možeš farmati ;D.
Baci nam koji screen kad budeš mogao sa te lokacije.

Prije dva dana po drugi put zgotovio ovu igru (no, ovaj put uz dodatni sadržaj Artorias of the Abyss), završio za približno 70 sati. Guštalo se i samostalno i kooperativno (ICO & Vale). Bilo je i invejdiranja drugih igrača, nekad uspješno riješeni, a nekad manje uspješno.
Pokušao sam probati i Battle of Stoicism, ali nije bilo drugih igrača.

Najteži boss bio mi je
Black Dragon Kalameet

Evo Solid ispunjavam zelju:

Predobra lokacija i nekako malo spooky, ne osjecam se ugodno ovdje..

Fun fact.
ova lokacija je odmah bila napravljena po izlasku demonsa kad su poceli na nastavku radit , zato ima takav spooky dizajn i atmosferu kao citavi demonsi :) i odskace od ostale igre :) ali su je ipak ubacili
predobro nesto

Joj kad se sjetim kad sam prvi put igrao, stalno spamao vipera porukama 

Super screen Chono, thx ;D.

Painted World of Ariamis i sadrži razne reference na Demon's Souls, svakako zanimljiva lokacija.

Totalno drugacija lokacija od ostalih, drugacija atmosfera, zvukovi i svida mi se. Sad vidim od kuda setting ekipi Lords of the Fallena.

21 dana kasnije

Onaj serpent like creature Frampt mi je zaspao! Kako da ga probudim? Ako ga udarim hoće li biti ljut?

Možeš ga zviznuti, ali samo jednom.

Sve više od toga će biti hostile.

Ako me pamćenje služi, možeš se i warpati do londo-a i nazad, i trebao bi biti budan.

Warp je pomogao  :) Tnx drugovi!

Umro sam od smijeha kad je lik zaspao!

EDIT: Fino su me zajebali na fightu sa Seathom! Znaci nemožeš ga uopće ubit na ovom prvom pokušaju! Sva sreća pa me nije cursao!

No fun in that  .
true true

@ chono
uh , dobar fight .. kako DS1 ima predobre bosseve

Kad ste stavili Lordvessel i kad se otvore nove lokacije, koju ste prvu odabrali?

Ja sam krenuo na Đukine arhive. Level 75, Sorcerer, 50Int, 18Vit, 16 End, 16 Dex, 16 Strngth, 23 Attunment. Je li to dovoljno?

Nevermind, probao i sve ide prilično lagano. Ili sam dobio osjećaj za igru ili sam nagrindao i boostao lika više nego što je potrebno za sada. Kako god polako privodim ovaj masterpiece kraju i dobro tempiram pred izlazak witchera.

Ne sjećam se nešto, a zaboravio te pitati, jesi prešao ti DS2 pa onda ovaj, ili ti je ovo prvi susret sa Souls igrama?