- Uređivano
Joj ljudi, već sam vam rekao da nas znate 100 godina i da se znamo s foruma već 100 godina i još uvijek netko misli da nam plaćaju recenzije. Nemojte to raditi.
Joj ljudi, već sam vam rekao da nas znate 100 godina i da se znamo s foruma već 100 godina i još uvijek netko misli da nam plaćaju recenzije. Nemojte to raditi.
Toliko fanova a glavna tema je cijena. Kome je puno /nema, pričekati će. Bit će to ista igra i za godinu dana.
ikral Glavna tema je cijena jer je to jedina negativna stvar u ovom remakeu.
I čim je nešto negativno ( bez obzira na sve pozitivne stvari) uvijek isti smorovi od ljudi zaseru temu pljuvanjem po svemu i svačemu.
Time ubiju volju za bilo kakvom raspravom, dijeljenjem dojmova itd.
U svaku drugu temu koju dođem okrenem očima i izađem van.
Znači ne napisati nešto tipa : "80 eura mi je previše i mislim da remake ne vrijedi toliko. S druge strane odličan remake, puno unapređenja, izgleda fenomenalno bla bla bla itd."
Kao što je Tze i naveo u reci jel…
Ali ne. Treba naći jednu negativnu stvar i silovati je do besvijesti.
Evo, Naughty Dog spominje zašto nema dodge.
Odigrao sat vremena grafički impresivno, izgleda mi bolje od tlou 2.
Danas će vas puno početi igrati. Što ujedno znači da je kraj priče o cijenama i ostalim stvarima koje nemaju veze sa samim igranjem. Ako ne igrate, odite u neku drugu temu ili otvorite novu, a ova barem nekoliko narednih tjedana ostaje samo za one koji igraju.
Tak je, nitko ne tjera da se kupuje.
Igra je fantastična, još ne igram, čeka me spremna no obaveze uzimaju cajta.
Jedva čekam opet proći sve a kupit ću je i na PC-u čim izađe. Jedna od najboljih igara svih vremena to zaslužuje.
I da, ovo jeste REMAKE ali potpuno vjeran originalu uz par sitnih izmjena i dodataka.
Ovo bi Capcom trebao pogledati da ne sjebu RE4 remake. Mada je tamo drugačija situacija.
Ajmo igra li itko ili svi radite, kakvi su dojmovi ovih koji nisu hardcore fanovi kao naš Tze?
Baš bi volio čuto mišljenje nekog tko nikad nije igrao.
Brijac Ne mogu previše reći, na g.o. sam međutim zujim okolo obavljam stvari
u razmacima šaram ovdje.
Igrao sam kratko jučer sat vremena, grafički impresivno ( igram doduše fps mode ) mada nikada nisam
primjetio razliku quality i performance mode-a. Animacije su super, AI je i dalje ista stvar
NPC prođe pored neprijatelja ne reagiraju, navodno je sam aim poboljšan nisam primjetio
razliku koliko se sjećam remastera i samog aima. Svijet mi se čini puno bogatiji kao da su dodali
neke elemente u okoliš više detalja po zgradama, itd… I dalje smatram da je cijena too much
ali kao PS5 naslov igra zaista impresivno izgleda, definitivno bolje od Tlou2 iako mi je sam tlou2
bio jedna od najljepših igara na ps4 barem što se tiče grafike, shadow-a, lightning-a, itd…
Idealno bi bilo da se pri prelasku Part I paralelno instalira i Remaster. Pa tu i tamo čisto da se pokrene za usporedbu.
Jer nam naša nostalgija govori da je remaster bio bolji nego što zaista je. Kad ih usporediš paralelno, fakat vidiš razlike.
Ima li uopće nečeg reuseanog u igri osim glume?
I osim arta, likova, scenarija, lokacija, dijaloga.
Sve je napravljeno ponovo iz nule. Nema reuseanog asseta kolko sam vidio.
Lampe, rešetke, vegetacija, zgrade…
Sve je novi asset.