Tzereen Ali baš jesi, a sad si i gore doslovce potvrdio to što si prvotno insinuirao. To što sam ja dobio recenzentsku kopiju nije utjecalo na moj tekst. Igra je ionako bila preorderana.
Svako mišljenje sam na široko pojasnio i u reci
Ne, ti si mislio da ja sa tim pitanjem insinuiram da bi dobivena igra utjecala na tvoju ocjenu tj. da je u pitanju plaćena recenzija.
Tzereen Ali opet, tvoja insinuacija da je ocjena zato visoka je baš bezobrazna.
Čak mi spočitavaš i da sam bezobrazan. ja se sa ocjenama ne zamaram, recenzije smatram subjektivnim mišljenjem. Tvoje viđenje igre, tvoje pravo na ocjenu kupio ti ili dobio igru.
Tzereen Oni koji se ne opterećuju s cijenom
na ovo sam mislio kad sam te pitao da li si igru dobio. Meni nije isto opterećivati se cijenom ako sam nešto dobio ili ako sam morao raditi, recimo cijeli dan za neki proizvod. Npr. ACG. sigurno znaš tog recenzenta svaki puta na početku recenzije napomene da je igru platio iako je dobio ključ. Na kraju često ni ne daje ocjenu, nego onak okvirno, čekati pojeftinjenje, kupiti ili ne kupiti, ali nekad čak ni to. Ne kažem da svi recezenti trebaju biti ko ACG.
Tzereen Ni jedna ocjena na portalu nije kupljena. Zaista mi je žao da tako nešto možete i pomisliti.
Opet ne zanima me ocjena, bitna je perspektiva onoga koji daje mišljenje da li je nešto platio ili dobio.
U recenziji si napisao
"Upravo bih zato i treći put kupio istu igru te na taj način poručio industriji što želim. To je više kvalitetnih iskustava za jednog igrača, a koji zbog neisplativosti postaju sve manje isplativi."
Koliko sam shvatio ti ju nisi kupio, otkazao si preorder.