led_zeppelin Bacio sam preorder, međutim jučer sam se predomislio i povukao preorder. Prošao sam ju 15tak puta na ps4 malo se zanio, ali na kraju zaključio da ću pričekati neku pristupačniju cijenu.
Flipper Ovo izgleda odlično. A i prema PS blogu, nadograđena je borba i AI. https://blog.playstation.com/2022/08/29/rebuilding-the-last-of-us-part-i-a-deep-dive-into-combat-animation-audio-and-visual-changes-with-naughty-dog/?sf169722912=1
resident_evil Kako je vama grafički u odnosu na Tlou 2? Ista? Malo bolje ili podosta bolje? Meni na momente izgleda isto, a ponekad malo bolje. Ali nikako mi ne izgleda da je kao nova ND igra samo za PS5.
led_zeppelin resident_evil Skinuta je, pa javim dojmove u čet. Osobno mi je Tlou2 ostao u sjećanju kao jedna od grafički najboljih igara prošle generacije uz gow, uncharted 4, navodno je i got bio vrhunski, međutim igrao sam ps5 verziju. Pa ne mogu komentirati kako je izgledao na prošloj generaciji
Flipper resident_evil a treba zaigrati, pa ćemo vidjeti. Meni zasad izgleda kao TLOU 2 ili nešto malo detaljnije. Vjerujem da to nije ni blizu što će ND napraviti s pravom PS5 igrom.
resident_evil I ja se nadam jer stvarno od ND očekujem čudo od sljedeće igre. Nevezano za Tlou stvarno moram reći da zadnji Horizon izgleda nevjerojatno na PS5. I moram pohvaliti Ghost of Tshushima director's cut izgleda čudesno.
led_zeppelin resident_evil slažem se za GoT čak mi je i drago što sam odgađao tu igru na ps4 i kad je frend uzeo premiumy rekao mi je skini si sad got imas dlc, legends mode sve. I nisam požalio, legends mode me nije baš privukao, ali sama igra i iki island su mi bili super.
weky Legendary_Hero Novi Uncharted ili TLOU 3? Toliko talentiran developer, pa da nema ništa drugo osim pustih nastavaka. Koja bi to bila šteta.
ThomasAAnderson Rekli su da je Uncharted gotov. TLOU3 će se sigurno dogoditi, vjerojatno na kraju generacije. Leakovi vele da od njih sljedeće dolazi novi IP.
led_zeppelin ThomasAAnderson Mislim da su i sami potvrdili da je priča za Tlou 3 napisana i spremljena u ladicu, ali da je trenutno fokus na nećem drugom ( unchartedu ). tlou2 mi je bio okej, nije baš ispunio očekivanja. Ali je bio igriv.
Zero Pa nije da imaju što spojlat. Već znamo da jedan lik razvije fetiš na golf palicu, a drugi na picu. Da, znam, užasan sam.
resident_evil Ste skužili u ovom zadnjem videu (Billy's town) kad Joel raskomada runnere da pužu i mogu te ugristi? Kladio bi se u što god da tog nije bilo na PS3/4.