TITANXIS Redizajnirali su Joela, to je novost. Sad mi Äole izgleda ko njegov dvojajÄani brat blizanac. Nije nimalo loÅ”e.
led_zeppelin Bacio sam preorder, meÄutim juÄer sam se predomislio i povukao preorder. ProÅ”ao sam ju 15tak puta na ps4 malo se zanio, ali na kraju zakljuÄio da Äu priÄekati neku pristupaÄniju cijenu.
Legendary_Hero resident_evil Kad nemaju Å”to pokazati. Moraju reÄi da je bolje kako bi prodali igru.
Flipper Ovo izgleda odliÄno. A i prema PS blogu, nadograÄena je borba i AI. https://blog.playstation.com/2022/08/29/rebuilding-the-last-of-us-part-i-a-deep-dive-into-combat-animation-audio-and-visual-changes-with-naughty-dog/?sf169722912=1
resident_evil Kako je vama grafiÄki u odnosu na Tlou 2? Ista? Malo bolje ili podosta bolje? Meni na momente izgleda isto, a ponekad malo bolje. Ali nikako mi ne izgleda da je kao nova ND igra samo za PS5.
led_zeppelin resident_evil Skinuta je, pa javim dojmove u Äet. Osobno mi je Tlou2 ostao u sjeÄanju kao jedna od grafiÄki najboljih igara proÅ”le generacije uz gow, uncharted 4, navodno je i got bio vrhunski, meÄutim igrao sam ps5 verziju. Pa ne mogu komentirati kako je izgledao na proÅ”loj generaciji
Flipper resident_evil a treba zaigrati, pa Äemo vidjeti. Meni zasad izgleda kao TLOU 2 ili neÅ”to malo detaljnije. Vjerujem da to nije ni blizu Å”to Äe ND napraviti s pravom PS5 igrom.
resident_evil I ja se nadam jer stvarno od ND oÄekujem Äudo od sljedeÄe igre. Nevezano za Tlou stvarno moram reÄi da zadnji Horizon izgleda nevjerojatno na PS5. I moram pohvaliti Ghost of Tshushima director's cut izgleda Äudesno.
led_zeppelin resident_evil slažem se za GoT Äak mi je i drago Å”to sam odgaÄao tu igru na ps4 i kad je frend uzeo premiumy rekao mi je skini si sad got imas dlc, legends mode sve. I nisam požalio, legends mode me nije baÅ” privukao, ali sama igra i iki island su mi bili super.
weky Legendary_Hero Novi Uncharted ili TLOU 3? Toliko talentiran developer, pa da nema niŔta drugo osim pustih nastavaka. Koja bi to bila Ŕteta.
ThomasAAnderson Rekli su da je Uncharted gotov. TLOU3 Äe se sigurno dogoditi, vjerojatno na kraju generacije. Leakovi vele da od njih sljedeÄe dolazi novi IP.
led_zeppelin ThomasAAnderson Mislim da su i sami potvrdili da je priÄa za Tlou 3 napisana i spremljena u ladicu, ali da je trenutno fokus na neÄem drugom ( unchartedu ). tlou2 mi je bio okej, nije baÅ” ispunio oÄekivanja. Ali je bio igriv.