Pa Sube naravno. Čak sam i ja prešao The Last of Us na hardu a i iznad.  8)
Eto, ako smo mogli mi, može i naš dragi Emilijo.

Zanimljivo, i ja ovih dana baš odlučio ponovno preći igru ( hard ng+).: ) Sad sam kod Joelovog brata. Igra mi je u ovom drugom prelasku čak i bolja nego prvi put. Ali koliko god mi TLOU bio drag zbog gotovo savršeno odrađenog postapokaliptičnog svijeta i svega ostalog, nekako mi je više Uncharted 2 najdraža akcijska avantura prošle generacije.
Meni je ipak prvi prelazak bio nezaboravno iskustvo, a drugi je i dalje stvarno odličan. Joel i Ellie su stvarno odlični, kemija između njih podiže igru na sasvim drugi nivo.

meni je i deveti bil mega dobar jer ne postoji ovak genijalna igra.

4 dana kasnije

Fantastican art.

The Last of Us is getting an extravagant four-disc vinyl soundtrack tomorrow for $75

http://www.eurogamer.net/articles/2015-07-21-the-last-of-us-gets-an-extravagent-usd75-vinyl-soundtrack

Vrijeme je za upotpunit kolekciju ploča 

8 dana kasnije

Nemam skoro ništa vremena ovih dana, a ono šta imam rađe potrošim na DkS 2... Možda neki drugi put :)

http://www.unilad.co.uk/gaming/naughty-dog-reaches-out-to-grieving-fan-in-an-amazing-way/

This just in... ND best company ever.

Fenix CroZac_Drake

Jeste za MP ovih dana?
Moze krajem drugog tj ako vam se bude dalo

Ja planiram 8. i 9. mjesec MP igrat pa samo javite tu kada ste za i ja ću doć.

24 dana kasnije

Poceo sam igrat(prvi put) ovaj masterpice kak kazete..za sada ultra zadovoljan osim ai-em,mojih kompanjona i protivnika,naletio i na neki grdi glitch kad nemogu poginut,a ni oni..cudno da nisu izbacili nijedan patch za igru..zao mi je sto nemogu odvojit malo vise vremena za igru,ovako po 1 max 2 sata dnevno ubija dojam

Svakim novim prelaskom ćeš primjetiti sve više glitcheva tako da se slažem, why no patch? Ali neka, priča je fantastična, MP je isto odličan.

Evo treći put završio igru, upravo krediti idu  :)

Fale mi još 3 trofeja, past će i platina uskoro.

Ma igra je genijalna.Ja sam ju 5 puta završio i još ću bar 2 puta kada me gušt uhvati.

Koliko se isplati nabavljati Left Behind DLC? Jel uradjeno dobro?

DLC je odličan, ali ne znam za koju cijenu se sad može nabavit. Računaj na koja 2-2 i pol sata igre.

DLC ti je perverzija.
Preporuka svakako.

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Ok, hvala vam obojici, nabavit cu to pa odigrat.

Također sve preporuke i od mene. Nećeš požaliti ni lipe. Traje oko 3 sata, ima dosta zanimljivih i smiješnih scena. Priča također super i šteta šta ND nije izdao barem još jedan dlc.

E da, ima novih mogućnosti u game playu.

5 dana kasnije

DLC ti je perverzija.
Preporuka svakako.

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Potpisujem, dlc ti je ajmo reci dio storya izostavljen iz glavne price. Svakako preporuka