Tzereen Da, Neil Druckmann stavio to danas na twitter.OMG, ako je to neki hint za nastavak sad na E3. I will literaly shit my pants in that case!
Robi33 Igram vec 3. put, i svaki put je igra najbolja kao i prosli put, atmsfera, likovi, art, soundtrack, sve mi je savrseno, vjerovatno mi nikad nijedna igra nece biiti dobra ko tlou, a multiplayer mi je prezabavan
Nexus Da, Neil Druckmann stavio to danas na twitter.OMG, ako je to neki hint za nastavak sad na E3. I will literaly shit my pants in that case!ND-a je totalno krenilo
ivancro95 Ma TLOU je masterpiece, MP je prezabavan ali treba ekipa jer ima ljudi koji su jednostavno predobri igrači i ništa bez teamplaya se ne može, pred kraj mjeseca ću se vratit na MP jer sad igram neke druge igre pa se nadam da će bit ljudi koji bi igrali, bili smo ja i fenix malo igrali ali odma se nismo mogli spojit, baš šteta.
zontra Evo nasao sam si ja ekipicu na PS3 za igrat. Nas cetvero/cetvoro (ne znam kako se tocno pise ) si malo bacimo Supply Raid, malo Interrogation i bas se dobro zabavljamo. Ima nas i muskih i zenskih, ko hoce neka nam se pridruzi (svi su nasi)
ivancro95 Evo nasao sam si ja ekipicu na PS3 za igrat. Nas cetvero/cetvoro (ne znam kako se tocno pise ) si malo bacimo Supply Raid, malo Interrogation i bas se dobro zabavljamo. Ima nas i muskih i zenskih, ko hoce neka nam se pridruzi (svi su nasi) šteta što niste na ps4
zontra Da, steta. A vidis mi nemamo nikakvih problema. Normalno se nadjemo u lobbyu, ne cekamo previse u matchmakingu... Sve super zasad.
CroZac_Drake Da, steta. A vidis mi nemamo nikakvih problema. Normalno se nadjemo u lobbyu, ne cekamo previse u matchmakingu... Sve super zasad.Al znaš kako je u ND-ovim MP-ima... jedan dan sve savršeno, a već drugi ne možeš nać igrača ili što već.
zontra Znam, vjeruj mi. Kad mi netko kaze da mu recem definiciju nepredvidljivosti, samo cu mu odvratiti: ND MP.Makar U2 rade gotovo savrseno. To TLoU zna ponekad zeznut, a pogotovo U3.
CroZac_Drake http://www.latestnewsexplorer.com/the-last-of-us-original-story-alternate-villain-revealed/Alternativna/prvotna priča koja je trebala bit u igri. Zanimljivo jako, ali drago mi je da su se ipak odlučili za ovu verziju koju smo dobili.... Spoileri u članku...
Fico Kreće se danas u drugi prelazak :)Nakon što se malo podsjetim kontrola idem opet malo online koji je stvarno odličan... kad radi...
Zero Kreće se danas u drugi prelazak :)Zanimljivo, i ja ovih dana baš odlučio ponovno preći igru ( hard ng+).: ) Sad sam kod Joelovog brata. Igra mi je u ovom drugom prelasku čak i bolja nego prvi put. Ali koliko god mi TLOU bio drag zbog gotovo savršeno odrađenog postapokaliptičnog svijeta i svega ostalog, nekako mi je više Uncharted 2 najdraža akcijska avantura prošle generacije.
emilijo Znaci kada sam presao igru na normal krenuo sam igrati ng+, ali sam imao samo opcije za easy i normal. Dakle da bi igrao ng+ na hard, prvo trebam proc na hard? Ali onda cu izgubit upgradana oruzja i suplemente.
Zero Meni je trebalo par ND igara da shvatim kako je njihove igre najbolje odmah igrati na hardu. TLOU još najviše mami na to baš zbog NG+.
maximalni upravo sam završio Left Behindna hard ;)zanimljiv DLC što se tiče priče. ne pretjerano zahtjevan. fora je izazivanje borbe među ljudima i 'zaraženima'.postavlja se pitanje, ići na platinu ili ne?ostao mi je prelazak na survivor (stao dva-tri chaptera prije završetka), pa survivor+. naravno, ostali collectiblesi, a online nisam ni taknuo.