ivancro95 Ja sam probao vec u par navrata stavit skidat, al cim vidim da treba 40+ giga skinut odma izgubim volju Rest mode bro?
Fenix Ma ne pomaze tu previse ni rest mode s mojih 1mbit downloada. Al motivirao me sad CroZac_Drake post, tako da cu navecer stavit skidat preko mobilnog interneta, pa bi sutra navecer vec mogli zaigrat..
CroZac_Drake Razumijem kako ti je Fenix Ja imam isti problem, ali za TLoU se isplati. Kad skineš samo javi da bacimo koji meč.
zontra Danas odigrao jedan meč, čak i nije bilo loše, ipak nisam igrao više od pola godine. Poslije matura se sigurno malo više bacam na ovaj MP.
Fenix Skinuo sam danas MP ali nisam stigao zaigrat. Zakazujem za sutra MP session Sent from Tapatalk.
CroZac_Drake Yebiga nije nas htjelo danas spojit. Možemo možda opet sutra probat. ND i njihov MP. Uvijek neki problem kad se igra u party-u. Kasnije nisam mogao ni sam meč nać pa na kraju nisam ništa ni odigrao.
Fenix Ono dok smo uspjeli odigrat ja, guzili su nas ali svejedno mi je super bio MP. Dalo bi se igrat...Sent from Tapatalk.
CroZac_Drake Oćemo večeras ponovo probat ili se odustaje od igre Tekma je... Možda kasnije večeras. :)
ivancro95 Da, večeras ništa, ajme ja sam igrao danas 2 sata i ne znam kako je da od 10 rundi izgubim 9, to stvarno nije normalno i fer, uopće nema smisla igrati, što je najgore ja često budem najbolji u svom timu a imam 5h igranja.
Fenix Samo ti nabijaj osobnu statistiku Ja ako ne zaspem, uletim poslije utakmice na koju partijuSent from Tapatalk.
zontra Nisam mogao odoliti pa sam danas ponovno par partija odigrao Kako je to zabavan MP, žao mi je što ga prije nisam igrao previše.
ivancro95 Samo ti nabijaj osobnu statistiku Ja ako ne zaspem, uletim poslije utakmice na koju partijuSent from Tapatalk.Level 3 bajo moj