Ja sam probao vec u par navrata stavit skidat, al cim vidim da treba 40+ giga skinut odma izgubim voljuRest mode bro?
The Last of Us Part I
Ma ne pomaze tu previse ni rest mode s mojih 1mbit downloada. Al motivirao me sad CroZac_Drake post, tako da cu navecer stavit skidat preko mobilnog interneta, pa bi sutra navecer vec mogli zaigrat..
Razumijem kako ti je Fenix
Ja imam isti problem, ali za TLoU se isplati. Kad skineš samo javi da bacimo koji meč.
Danas odigrao jedan meč, čak i nije bilo loše, ipak nisam igrao više od pola godine. Poslije matura se sigurno malo više bacam na ovaj MP.
Skinuo sam danas MP ali nisam stigao zaigrat. Zakazujem za sutra MP session
Sent from Tapatalk.
Kad bi ti otprilike pasalo?
Od 20 pa na dalje
Sent from Tapatalk.
viper89 IvanCROsemo CroZac_Drake
Igramo danas?
U 9 budem online pa ako vas bude, može!
Drugi put ekipa.
Yebiga nije nas htjelo danas spojit. Možemo možda opet sutra probat.
ND i njihov MP. Uvijek neki problem kad se igra u party-u.
Kasnije nisam mogao ni sam meč nać pa na kraju nisam ništa ni odigrao.
Ma da, ni meni se nije dalo više tražit, pola sata sam sjedio u lobby-u.
Ono dok smo uspjeli odigrat ja, guzili su nas ali svejedno mi je super bio MP. Dalo bi se igrat...
Sent from Tapatalk.
Oćemo večeras ponovo probat ili se odustaje od igre
Oćemo večeras ponovo probat ili se odustaje od igreTekma je... Možda kasnije večeras. :)
Da, večeras ništa, ajme ja sam igrao danas 2 sata i ne znam kako je da od 10 rundi izgubim 9, to stvarno nije normalno i fer, uopće nema smisla igrati, što je najgore ja često budem najbolji u svom timu a imam 5h igranja.
Samo ti nabijaj osobnu statistiku Ja ako ne zaspem, uletim poslije utakmice na koju partiju
Sent from Tapatalk.
Nisam mogao odoliti pa sam danas ponovno par partija odigrao
Kako je to zabavan MP, žao mi je što ga prije nisam igrao previše.
Samo ti nabijaj osobnu statistiku Ja ako ne zaspem, uletim poslije utakmice na koju partijuLevel 3 bajo moj
Sent from Tapatalk.
TLoU izašao prije točno dvije godine.