themarko Da se nadovežem na svoj prethodni post i o ljepotama igre. Slike stavljam u spoiler, iako same slike po sebi nisu spoiler ali upravo zato da netko tko nije igrao uživa u svim čarima.tko nije igrao, neka bolje ne gleda. Iako ništa ne otkriva, ove prizore sami otkrijte 8)moje slike, sam lupao na ps4.mene su ove slike bez daha ostavile, ako ovako možda nekima nisu same po sebi predobre 8)tko nije igrao bolje da ne otvara, ja sam preventivno to stavio u spoiler
resident_evil Densetsu znao sam da ćeš biti oduševljen :) rijetki su oni kojima se ova igretina nije svidjela. Prešao sam je tri puta (dlc dva puta) i planiram još jednom obavezno. Od svih remastera, za TLOU mi je najviše drago!Btw, igra se za PS3/PS4 prodala preko 8 miljuna.
psycho-mantis Evo moram priznat da meni igra nije ostavila dojam nekog savrsenstva kakvim se ovdje opisuje.Uzivao sam igrajuci, presao jednom ali nemam namjeru ponovo prelaziti.Onaj dio sa snjegom kad se treba skrivat ili trazit nekog vise se ni ne sjecam me ubio u pojam, znam da mi je to bilo ocajno.
ivancro95 Ima li tko da aktivno igra MP na ps4, ja bi rado igrao malo s ekipom jer nisam dao šansu multiu!
Fenix Ja se sve razmisljam ovih dana da isto zapocnem. Ima za za 11$ kupiti kod igre za redeem na PSN-u.
maximalni Ja se sve razmisljam ovih dana da isto zapocnem. Ima za za 11$ kupiti kod igre za redeem na PSN-u.ma gdje?može i na PM
Fenix Ipak je 12$.http://m.ebay.com/itm/151585288296?rmvSB=true&ul_ref=http%3A%2F%2Frover.ebay.com%2Frover%2F1%2F711-53200-19255-0%2F1%3Ficep_ff3%3D2%26pub%3D5575106926%26toolid%3D10001%26campid%3D5337606396%26customid%3D%26icep_item%3D151585288296%26ipn%3Dpsmain%26icep_vectorid%3D229466%26kwid%3D902099%26mtid%3D824%26srcrot%3D711-53200-19255-0%26rvr_id%3D842721733299&_mwBanner=1Sent from Tapatalk.
CroZac_Drake Ako će se igrat mogu se i ja uključit. Imam igru doma, a igra mi se nešto s ekipom.Samo javite ako treba. :)
ivancro95 Aj ako uzmeš pa javi da bacimo malo i ovo, ja sam možda 5h igrao mp jer mi se nije dalo samom igrat.
CroZac_Drake Upravo vratio igru, bila mi je kod frenda. Sad sam doma stalno, pa se slobodno javite ako ste za neku igru.
zontra Na čemu igrate?Ja sam i dalje PS3 peasant. A već dugo nisam igrao ovaj odličan MP. Makar mislim da ste svi na PS4...
zontra Chofi ( ZoNTrA ) samo se javi, ako imam vremena uvijek bum bacio.U bemti, sad se sjetio da sam posudio frendu, aj javim se za 3 tjedna kad završe mature
CroZac_Drake Di ste ljudi? Ja igrao danas i pred dva dana. Malo se još prisjećam stvari, ali polako se opet uhodavam. Bilo je par izvrsnih, ali i par groznih partija. Pošto nisam igrao DLC ovo mi je odlično zato jer stalno igram nove mape koje su stvarno odlično dizajnirane. MP je stvarno i dalje fenomenalan jedino šta sad već ima jako puno uhodane ekipe sa jako velikim levelima. Opet uživam u nekom MP-u... nisam dugo... još da mi se neko priključi. Zanimljivije je tako. :)
Fenix Ja sam probao vec u par navrata stavit skidat, al cim vidim da treba 40+ giga skinut odma izgubim volju