The Last of Us Part I
Izgleda dosta impresivno za mod
Izgleda fiksano sve kaj je bilo najhitnije…
- Uređivano
Prvi put igram ovaj serijal….
Tako da mi je i prvi susret sa ovom igrom ova remasterizira / rimejkana verzija, osim davno nekih pola sata na PS3
Sve ove godine nisam čitao o likovima, radnji i slično tako da u igru ulazim bez imalo znanja o svijetu i likovima; naravno osim o Ellie jer to da si i htjeo izbjeći nisi mogao.
Trenutno sam na kraju mislim drugog chaptera i zasada su dojmovi ekstra pozitivni! Produkcija, količina detalja, zvuk, (posebno 3D), razne sitnice, prezentacija su jednostavno vrhunski!
Igram sa permadeath opcijom uključenom iako mi je prvi prelazak; postavke:
I tako je ekstra napeto.
Iako sam možda trebao staviti permadeath po chapterima! No vidjet ćemo kada razbijem nešto nakon šta me ubiju…
Sami gameplay mi je dobar; kretanje lika odlično, napucavanje solidno, iako baš i ne pucam previše radi Grounded težine pa su meci jako rijetki no sviđa mi se kako sve funkcionira.
Clickersi su super napravljeni i njihov zvuk je također odličan
Za vizualnu stranu netreba previše trošiti riječi jer igra izgleda fantastično uz nevjerovatnu količinu detalja; animacije, integracija cut scena, dizajn likova itd….
javim kada razbijem čašu, gamepad ili nešto nakon smrti pred kraj igre….
Ovo je teško igrat na opciji trenutne smrti lika. Dal ćeš uspjet do kraja igre tako dogurati u to ne garantiram
Ali sretno!
Ako se ne varam, prije točno 10 godina je izašlo ovo remek djelo. Sve ostalo je povijest.
resident_evil meni osobno je to vrijeme bilo zlatno vrijeme igranja. I taman se sve poklopi s ovakvom igretinom. Pa onda onaj jebeni prolog. Pamtim luđačke poruke u tri ujutro s @viper89, samo šteta što on više nije gamer
Fenix samo šteta što on više nije gamer
Kaj je on ikad bio gamer.
- Uređivano
Došao sam do Bill's town i sad moramo naći bateriju.
Govorim o PS5 remake.
Sad kad imam 4h mislim da bi ovo prije nazvao remaster remastera nego remake.
Iako mi je ovo najdraža igra te imam original PS3 i PS4 verziju drago mi je da nisam podržao ovu mužnju nego sam posudio.
Da se razumijemo, netko tko nikad nije igrao TLOU ovo je verzija koju treba igrati.
Predivno izgleda ali siguran sam da bi PS4 mogao ovo pokrenuti. Nisam baš primjetio da su ljudi i beštije nešto pametniji. Možda mrvicu. Žao mi je što nisu dodali neke nove stvari pogotovo poveznice sa TLOU II. Ovo je bio čisti money grab. Nije da nisam znao što me čeka jer su svi rekli da je ovo skoro pa nepotrebno bilo.
Sve u svemu uživam iako mi je ovo vjv 6 ili 7 put da ću preći.
Šteta kaj ga slabo ima u medijima, legenda.
Utopio refund od Jedi Survivora u PC verziju prvog TLoU-a te unatoč dva-tri ranija prelaska te odgledanoj seriji, izuzetno se lako navući opet na još jedan replay. Budem ga odradio između igranja novih stvari, no odlično se opet vratiti ovome. Evo par screenova naravno (vizualno najbolje što igra može izgledati):
TLOU 1 je puno posloženija igra naspram 2. dijela, 2. dio je dosta rastegnut i zbrkan sa likovima. Treba vidjeti u kojem smjeru ce ici 3. dio, dali ce biti nekakvih "forsiranja" ili ce malo ohladiti sa time.
Kud je rastegnut kad ukupno imaš 10 likova?
Trajnost u TLOU 2 nije mana jer su misije dobro posložene i kontinuitet ne pati.
- Uređivano
Ja bi reko da je TLOU 2 jedan od svijetlih primjera pacinga u industriji.
Što god itko mislio o Abby, na kraju dana mi je do nje bilo stalo i mislim da je njena perspektiva prikazana odlično.
Kritike koje sam čuo baš na tu temu, nisu me uspjele uvjerit u drugačije.
Abby je sasvim ok lik, žena koja vježba da bude što snažnija u post apokalipsi te sposobna za borbu i osvetu. Ellie je pomalo piškit cu-kakit cu lik u TLOU 2.
[deleted]
- Uređivano
Da moguce je da postoji netko tko jos nije odigrao TLOU (pogledao sam seriju) i izbjegavao sve spoilere u drugom dijelu osim onog kojeg nije bilo moguce izbjeci.
Dobio sam volju da napokon odigram jedinicu i dvojku.
Imam remastered verziju, jel se isplati uzet ovu ps5 verziju za prvi prelazak? Gledam i nikako naci negdje na popustu a malo mi glupo dati 65€ za igru koju realno imam.
Koliko je razlika izmedu verzija?
Jel ima netko part 1 za prodat .