prayer Nije ND radio port nego Iron Galaxy.

Isto kao i Uncharted kolekciju.

Naughty Dog i/ili Sony zaslužuju sav bijes igrača, lošu reklamu itd. jer su dozvolili da ovo sranje od porta vidi svijetlo dana.

Jadno od njih.

Što se tiče ND-a kao developera, ni najmanje ne sumnjam da će igre koje oni budu razvijali za PC biti kao i one na PS-u. Vrhunske.

StarFox_N ima problema, ali ima i izuzetaka. Brat osim malih trzavica sa izvedbom, nema nikakva losa iskustva. Dosao je i malo hotfix i vram usage se popravio, tako da on bas gusta. Meni osobno je i CP77 bio iznimno dobar na PCu day one, nisam bas imao nekih velikih bugova, a i bio sam zadovoljan izvedbom. Misljenja sam da je danasnji community generalno toksican i da se pretjeruje u mnogocemu. Namjerno postam ove bugove i glitcheve i moze se vidjeti da se ponavljaju 3 stvari u krug. Dojma sam da se i ovdje pretjeruje

StarFox_N Nije ND radio port nego Iron Galaxy.

Ovo ti je čisti inhouse port od Naughty Dog-a gdje je Iron Galaxy imao daleko manju ulogu nego Uncharted što si spomenuo. Čak su to i potvrdili na svojoj Steam stranici.

chono Čak i uz minimalne probleme koje je marks imao po svemu viđenom očito da je riječ o traljavome portu.

Ne razumijem takvo razmišljanje i takve odluke.

Kako možeš izdati nešto što ne radi kako treba kada znaš da ćeš navući bijes igrača, negativne reakcije itd. i onda se vaditi kojekakvim hotfixevima.

Koji panj donese takvu odluku.

prayer

Vidim brdo članaka od strane relevantnih gaming stranica koji tvrde da je Iron Galaxy radio port.

Ok, možda sve te stranice griješe…

Natpis na Steamu ništa ne znači.

Sjećaš se famoznog Batman porta…

Developer: Rocksteady. Port je radio Iron Galaxy.

StarFox_N Vidim brdo članaka od strane relevantnih gaming stranica koji tvrde da je Iron Galaxy radio port.

Naught Dog tvrdi drukčije:

https://www.naughtydog.com/blog/celebrating_the_release_of_the_last_of_us_part_i_on_pc

As we began development in-house, we wanted PC players to experience an amazing story that truly lasts the test of time while maintaining the equally high-quality bar across both PC and PlayStation consoles.

Developer: Rocksteady. Port je radio Iron Galaxy.

S razlogom ne stoji njihovo ime, kao ni sa TLOU. Istina je da rade portove, ali u većini vremena su support. Bili su support i za Metroid Prime Remastered i ta igra se vrti savršeno, na tabletu.

@prayer Nije clean in-house development već u suradnji s Iron Galaxyjem ali u pravu si.

Krivo sam shvatio članak. Skužio sam da će ubuduće oni raditi portove da se izbjegne ovo što se dogodilo.

Sljedeće igre će raditi "around" kompa i konzola da se izbjegnu poteškoće.

Kako god bilo ovo im nije trebalo.

StarFox_N To sta su izjavili da odsad odma imaju na umu PC i PS5 verziju igre, je vjerovatno zbog fatcions2 koji ocekivam da relesaju istovremeno PC i PS verziju…

Za SP igre ocekivam da rade po starom, full focus na PS i onda portat na PC

Ma dok se oni organiziraju što i kako bude prošlo par godina, za koje vrijeme će 12 gb vram kartice biti pod normalno, pa ih zabole za posebne optimizacije.

Valve je maknuo igru iz preporučene kategorije za Steam Deck, što je zbilja čudno da je uopće dobila verified status kad je i najjača računala ne mogu pokrenuti kako spada 🤷‍♂️

8 dana kasnije

TLOU koreografija od navijaca Furtha

mjesec kasnije
            23 dana kasnije

Prvi put igram ovaj serijal….
            Tako da mi je i prvi susret sa ovom igrom ova remasterizira / rimejkana verzija, osim davno nekih pola sata na PS3

Sve ove godine nisam čitao o likovima, radnji i slično tako da u igru ulazim bez imalo znanja o svijetu i likovima; naravno osim o Ellie jer to da si i htjeo izbjeći nisi mogao.

Trenutno sam na kraju mislim drugog chaptera i zasada su dojmovi ekstra pozitivni! Produkcija, količina detalja, zvuk, (posebno 3D), razne sitnice, prezentacija su jednostavno vrhunski!
            Igram sa permadeath opcijom uključenom iako mi je prvi prelazak; postavke:

I tako je ekstra napeto.
            Iako sam možda trebao staviti permadeath po chapterima! No vidjet ćemo kada razbijem nešto nakon šta me ubiju…

Sami gameplay mi je dobar; kretanje lika odlično, napucavanje solidno, iako baš i ne pucam previše radi Grounded težine pa su meci jako rijetki no sviđa mi se kako sve funkcionira.
            Clickersi su super napravljeni i njihov zvuk je također odličan

Za vizualnu stranu netreba previše trošiti riječi jer igra izgleda fantastično uz nevjerovatnu količinu detalja; animacije, integracija cut scena, dizajn likova itd….

javim kada razbijem čašu, gamepad ili nešto nakon smrti pred kraj igre….

Ovo je teško igrat na opciji trenutne smrti lika. Dal ćeš uspjet do kraja igre tako dogurati u to ne garantiram 😆

Ali sretno!

10 dana kasnije

Ako se ne varam, prije točno 10 godina je izašlo ovo remek djelo. Sve ostalo je povijest.

resident_evil meni osobno je to vrijeme bilo zlatno vrijeme igranja. I taman se sve poklopi s ovakvom igretinom. Pa onda onaj jebeni prolog. Pamtim luđačke poruke u tri ujutro s @viper89, samo šteta što on više nije gamer