Baš sam upalio malo s 5600 + 3060Ti i morao staviti texture na low inače pojede više od 8GB VRAM-a
The Last of Us Part I
na high 1080p dlss qualty i malo je ispod 8 gb, 60 fpsa stabilno, na low igra je neigriva, Užasna grafika, teksture zamuljane, kosa smiješno loša.
Good guy Valve
Zasad najjači bug sto sam vidio.
- Uređivano
Super su vam ti PC-i koji nisu u stanju vrtiti 10 godina staru igru.
buz Sve pohvale možeš poslati na web@naughtydog.com
Ovi svi bugovi su zapravo poboljšali igru. Samo što nitko nije ni svjestan. Da sam ja dev, ne bi niš ni pečirao.
ND je postao novi CDPR
Ok, ne treba sad ni pretjerivati. ND su dosad radili day one skoro savršeno besprijekorne ekskluzive koje su ujedno bile i showcase grafičkih mogućnosti i tehnologije čak i van PS ekosistema. Jedan PC port to neće promijeniti i svi smo svjesni da će im i dalje ovo gore navedeno biti fokus jer tu su na kraju krajeva i najveća primanja i zarada. Naposljetku se sve svodi na to. Ako će prodaja na PC-u podbaciti, to neće biti bez razloga. Imaju nekog prostora za srediti stvari kroz zakrpe i u suštini dobra je odluka što Sony pokušava svoje igre učiniti dostupnijim široj bazi igrača, ali da im ovo nije trebalo- i nije.
- Uređivano
Zero besprijekorne ekskluzive
Točno to, eksluzive gdje su se uvijek naslonjavali na štakama Sonyevog zatvorenog sustava. Kad je u pitanju optimizacija za PC koji je daleko zahtjevnija platforma su se pokazali da nisu adekvatni izvesti stabilan port vlastitog flagship proizvoda što je u najmanju ruku sramota za njih i još veća za Sony koji je dao zeleno svjetlo da ovako što uopće vidi svjetlo dana PC platforme. Mogli su odužiti port još mjesec-dva-tri ali isto kao i sa CDPR ih je pohlepa savladala, jedina razlika tu je što je recimo CB 2077 bio puno stabilniji nego TLOU a radi se o open world igri sa ogromnim vertikalama i daleko kompleksnijim sustavima.
- Uređivano
prayer Nije ND radio port nego Iron Galaxy.
Isto kao i Uncharted kolekciju.
Naughty Dog i/ili Sony zaslužuju sav bijes igrača, lošu reklamu itd. jer su dozvolili da ovo sranje od porta vidi svijetlo dana.
Jadno od njih.
Što se tiče ND-a kao developera, ni najmanje ne sumnjam da će igre koje oni budu razvijali za PC biti kao i one na PS-u. Vrhunske.
StarFox_N ima problema, ali ima i izuzetaka. Brat osim malih trzavica sa izvedbom, nema nikakva losa iskustva. Dosao je i malo hotfix i vram usage se popravio, tako da on bas gusta. Meni osobno je i CP77 bio iznimno dobar na PCu day one, nisam bas imao nekih velikih bugova, a i bio sam zadovoljan izvedbom. Misljenja sam da je danasnji community generalno toksican i da se pretjeruje u mnogocemu. Namjerno postam ove bugove i glitcheve i moze se vidjeti da se ponavljaju 3 stvari u krug. Dojma sam da se i ovdje pretjeruje
chono Čak i uz minimalne probleme koje je marks imao po svemu viđenom očito da je riječ o traljavome portu.
Ne razumijem takvo razmišljanje i takve odluke.
Kako možeš izdati nešto što ne radi kako treba kada znaš da ćeš navući bijes igrača, negativne reakcije itd. i onda se vaditi kojekakvim hotfixevima.
Koji panj donese takvu odluku.
Vidim brdo članaka od strane relevantnih gaming stranica koji tvrde da je Iron Galaxy radio port.
Ok, možda sve te stranice griješe…
Natpis na Steamu ništa ne znači.
Sjećaš se famoznog Batman porta…
Developer: Rocksteady. Port je radio Iron Galaxy.