The Last of Us Part I
- Uređivano
Dečki iz garaže(iron galaxy) legende.
prayer ono što mi je upalo u oko jest da su zaključani kao neki posebni mod za speedrun igre, nije ništa strašno no speedrun community je ogroman na PC i tražiti za tako što 10€ pored već vesele cijene koju daješ za igru je malo šupski
Ovo mislim da nije istina. Ima par modova koji se ne mogu pokrenuti u prvom prelasku igre. Kad se prvi put prođe igra sve se otključava u new game+.
Nixxes i Bluepoint, oni daju likovima koji su usrali Betmena.
Za port PS5 igre na PC treba veći trud, znanje i pristup. Igra koristi specifične stvari za PS5, zato bez većeg tweakanja moraš brute forcati tj. kompenzirati kroz visoke zahtjeve na PC-u.
Konzole su x86 arhitektura no isto različite u obradi i izvođenju podataka od PC-a.
PS5 ima GDDR6 memoriju koju dijeli GPU, RAM i CPU extra brzom komunikacijom bez latencije. Također u ekskluzivama koristi SSD za cache podataka te tako oslobađa RAM odnosno daje veći prostor za teksture i rezoluciju kada je to moguće.
Ovo je najbolji glitch koji sam vidio u dugo vremena.
Više me smeta kaj je napisao shotgun, a rifle je.
Tako nekako je i izgledao dok sam igrao na PS3. Zato su i morali prvo raditi remaster, pa kad ni to nije pomoglo i riješilo tu ružnoću, onda su došli na ideju da naprave i remake. I evo nas opet na početku, regresija čista.
Znači povećati virtualnu meoriju/page file na c: particiji i na particiji gdje je instalirana igra na 16000 bez obzira na 32 gb rama radne memorije, i svi problemi nestaju. Nema više rušenja i loših tekstura i kašnjenja tekstura. Ako je grafička sa 8 gb vrama gledati da postavke to ne premašuju i to je to…s time da sve ispod hig postavi u igri izgleda jako loše, zamuljane teksture. Na high izgleda odlično i dobije se stabilnih 60 fpsa.
Te3stirao danas na kompu od nećaka kojem se igra rušila svakih deset minuta, ryzen 5600, 32 gb rama i rtx 3060 Ti
Nakon 16000 za virtualnu igrali smo tri sata bez i jednog rušenja.
Sterlok Vidiš meni unatoč svim threadovima na internetu igra radi savršeno bez iti jednog crasha ili bugga. Jedino što su u banani performanse gdje na high imam nekih 75-90 FPS-a u prosjeku a igram se na 1080p. U nekim scenama se vrti u 144, u drugim bude 90 a kad je nešto zanimljivije padne na 70. Rijetko kad bude ispod 60, no najveći je problem optimizacija tj skroz drastične promjene frameratea naizgled briznikakvih razloga.
- Uređivano
Upali vsync i ako imaš hrr monitor zaključaj fps na 60 u igri i uživaj. Za ovakvu igru 60 fpsa je mila majka.
Bolje da su portali PS4 verziju, razlika je svakako mizerna.
Baš sam upalio malo s 5600 + 3060Ti i morao staviti texture na low inače pojede više od 8GB VRAM-a
na high 1080p dlss qualty i malo je ispod 8 gb, 60 fpsa stabilno, na low igra je neigriva, Užasna grafika, teksture zamuljane, kosa smiješno loša.