chono [deleted] da, ovako to puno bolje zvuci, ali i izgleda ako je suditi po zadnjem gameplay traileru. Ovo ostavlja dojam nastavka, a ne ekspanzije. Ne treba mi jos jedan Time 1.0, 1.5 i slicne pizdarije na koje se triggeram
fensisuperstar [deleted] nema to veze sa time da nije dobra ideja već vrlo vjerojatno nemaju vremenske mogućnosti prebaciti sve sa Path of Exilea u novi engine i ispolirati grafički sve te izbalansirati sve. PoE 2 je trebao biti update 4.0 i biti interchangable, što znači da si u novoj lizi mogao doći do endgamea kroz jednu priču ili kroz drugo priču. Ja se nadam da će stvari poput Delve, abyss itd ostati u PoE 2.
chono fensisuperstar diablo 4 je izgubio i posljednju prednost koju je imao, ovo izgleda bolje ima ljepse i fluidnije animacije, te je bolja atmosfera. Mislim da nas ceka ultimativni arpg koji ce dugo vremena biti ogledni primjer svima
Sterlok fensisuperstar a baš pogledao o čemu se radi, to u stavri nije zanemarivo… Uglavnom probao prvi dio i tj. tutorial i već tu mi je teška, ali jako zanimljiva. Nemam pojma kad bum našao vremena, koliko sam vidio nije baš za početnike.
fensisuperstar chono ja sam reko da ce poe 2 pojesti d4 :-D Ali da ce biti odvojen. To nisam očekivao. Barem se nadam da ostaju stare specijalizacije.
fensisuperstar @chono pogledaj ovo 😃 kakav show jedva čekam vidit sve vas koji ste se smijali fensiju na 6000 sati na steamu za poe kak trčkarate po wraeclastu sad.
chono fensisuperstar pogledao vecinu. Mene je strah ove igre. D4 izgleda kao igracka za djecu naspram ovog