maverick pa igrao sam više diabla nego čitav forum hajd se nemojmo zezati. kupit ću i ja d4 ali poanta je da blizzard nema nikakve želje održavati igre. pa svaka wow ekspanzija im nakon nekog vremena bude content starved.
GGG svaka 3 mjeseca izbaci megapatch i dodaje novi content, nove sezone, a stare sezone i mehanike integrira u novo i balansira da sve radi kako treba. Šteta @maverick kad bi samo igri dao šansu shvatio bi da he to god tier realm quality kojeg blizzard jednostavno ne može dostići. A još trebaš uzeti u obzir da izlazi path of exile 2, koji dodaje kompletno novu kampanju koja ide paralelno sa starom kampanjom a usput svaka klasa u novoj kampanji ima nove masterije.
Znači. @StarFox_Njebivo
(sry nenad trebao sam te iskoristit radi imena )
Deadwalker Samo Diablo, PoE je poput Dostojevskog - fantastično štivo, no želim igrati glupe igre.
sviđa mi se ovakva konotacija!
chono7 I know, ali svejedno cu ga igrati, jer nemam vremena za stotine sati u PoE2.0.
igrat ću ga i ja. i vjerojatno silovat kao i poe, samo gas gas gas. ali nakon toliko godina trebaš probati da vidiš kak se igra promijenila
fensisuperstar pa to je problem sto svi danas hoce support 5 godina nakon izlaska igre. ja se nemam obicaj vracati igri i kad ju jednom zavrsim to je to. ne treba mi 17 expanzija., ali opet ja ni ne igram vise online prakticki nista pa... diablo 2 sam igrao u lanu sa frendom plus ona jedna ekspanzija i nisam nikad plakao za jos. on je kasnije postao placljivko pa je kukako kako diablo 3 nema dobar support jer bi valjda igrao do smrti jednu te istu igru.
daj mi cetvrtog djavla, daj ga sto prije i nemojte mi fore oko blizzarda i kineza jer me ne zanima ni jedan posto. DJAVO JE BIO I OSTAO KRALJ! Jebote trajler sam pogledao valjda 10 puta. najbolji trajler ikada!
maverick diablo i slicne igre se ne igraju da se "produ". Takve igre se grindaju svaki dan, izlaze s namjerom da budu aktivne nekoliko godina (5 je malo) i podrska nakon izlaska, novi sadrzaj i optimizacija sadrzaja je nuzna. Nesto si zabrijao
Onaj trailer je čudo!
Animacija, akcija, misterija, horror, napetost, mjuza, sve! Još ona transformacija kad Lilith izlazi van, a krvava placenta postaje njen plašt. O. M. G. Gubica do poda.
@maverick Zato je diablo 3 isfailao. Support za igru iz sezone u sezonu bio blagorečeno neposotjeći. U diablu 3 si imao novi armor set ili bi na postojeće bonuse 10000% postao 15000% bonus dmg kod nekog skilla. Kod path of exilea svaka 3 mjeseca dobijes novu ekspanziju. Praktički svaka sezona ti je potpuno nova igra. Eto sad je bila HEIST liga gdje si pored standardnog gameplaya imao te kontrakte gdje bi sa svojom ekipom planirao krađe.
i dok je HEIST league trajao imao si speed lige koje su trajale po nekoliko dana, gdje bi recimo dobijao mikrotransakcije ako dođeš taj i taj level i na kraju lige bi dobio i random izvlačenje za ekstra mikrotransakcije među ljudima koji su došli u top X level i naravno specijalne nagrade za prve u nekoj klasi koji bi dosli level 100. Osim apsolutno nenadjebivog combata PoE se razlikuje po tome što stari content se integrira u igru i rebalansira tako da stoji uz nove lige i nove mehanike a da nije tu samo kao ekstra shit you can do. Tako da će trenutna mehanika iz heist lige biti dostupna ali je čitav sistem tweakan i rebalansiran na bolje.
Imao si tako Harvest ligu koja je bila praktički harvest moon na steroidu i kokainu. Mehanika je bila toliko kompleksna da je sam Chris Wilson rekao da na lizi nema kočnica, bit će najbroken liga ikad i testirali su jako puno toga za nadolazeće megaekspanzije. Nakon X vremena Harvest se vraća u PoE kao core mehanika, promijenjena i tweakana do savršenstva.
kao što sam prije napisao PoE ima ekspanzije i megaekspanzije. Svakih nekoliko liga priča ide dalje, core elementi igre se mijenjaju a postojeći se integriraju. Recimo prije bi imao tu mapu gdje si išao od kuteva prema centru gdje bi na centru bili Shaper i Elder endgame fightovi. Sad su ti bossevi side-bitches pored trenutnog endgame daddya.
Pazi sad igra ima 10 story actova koji de odvode od levela 1 do cca 68. ti si Exile kojeg su prognali u vukojebinu, preživiš brodolom na samom početku igre i završiš na plaži gol i bez ičega.
sad ako si hoćeš spoilati dio priče nakon tih 10 actova koji su recimo dio priče koji je sad u "ekstended universeu" poe storija pročitaj tekst u spoileru.
nakon tih 10 story actova imaš epilogue te priče i onda nastavljaš dalje u drugi storyline koji je vezan za atlas. I onda putuješ po atlasu i radiš questove, da bi ti usred boss fajta uletio unknown entity po imenu The Shaper, Pritom upoznaš Zanu, sexy CRVENOKOSU koja ti je tu kao vodič koji traži informacije o Shaperu. Da bi na kraju kuliminirao fajtom protiv shapera i saznaješ tko je zapravo shaper. Ali to nije sve poslije borbe izlazi Elder koji zarobljuje shapera. Elder je tentacle hentai spodoba iz nekog X universea. I onda se boriš protiv njegovih lijutenenta i naravno kulminiraš fajtom protiv eldera u kojem ti i Zana pomažete shaperu i štitite ga od Eldera. Ali to nije sve, Tad nisi zapravo porazio eldera kako treba, samo si ga poslao u shadow realm na X vremena. Vratija se šime sa mindcontrolanim Shaperom, gdje se u penultimate borbi boriš u isto vrijeme protiv uber eldera i uber shapera, Poraziš eldera i spasio si svijet, do slijedećeg threata kad bi se 5 ultra moćnih i zlih Exilea kojih je zana zaključala u atlasu oslobode i počinju sijati strah po svijetu once again. Upoznaješ Kiraca, koji te moli da pronađeš njegovog brata.
osim brutalnom nerepetitivnog gameplaya (jer možeš igrati buildova koliko hoćeš i kako hoćeš) igra ima jeben soundtrack. Ovo iznad su naravno remixevi (koji su jebeni).
usput @maverick kad sam ti savjetovao neku igru ili anime a da sam te zajebo. A A?
morao se vratit da ti stavim 2 meni najdraža soundtracka iz igre.
raketa.
fensisuperstar neosporavam ja da je Exile bolja igra itd. Ja samo kazem da imam hajpa za diablo4 iz nostalgije, a za exile 0, a nemam ni vremena pocinjati igru za koju mi treba hiperbolic time chamber da bih ju izigrao.
chono7 nisam zabrija. Ja sam diablo 2 prosao, dakle story prosao i ekspanziju. Ja ne grindam skoro nikada u igrama, osim ako bas nije potrebno iz razloga da bi se prosao neki quest, dobio dobar equipment itd, a i onda odustanem ako skuzim da je grind totalno ne fer. Igram igre kako ja volim, a ne kako community zamisli da treba igrati.
nemaš frke foggy. kao što rekoh 10 sati je ništa. Nisi zagrebo površinu igre. Igra ima trenutno 10 story actova. to se smatra tutorialom, jer vremenom otključavaš nove mehanike koje se pojavljuju, Kad završiš act 10 i ubiješ kitavu otključaš atlas i počinje novi storyline vezan uz atlas. Do prošle ekspanzije Sirus je bio zadnji boss, a u međuekspanziji se pojavila Maven koja je najavila dolazak novih čudovišta. U trenutnoj je Sirus po priči mrtav i sad su 2 nova endgame bossa, Eater of Worlds i Searing exarch. i kad ubiješ njih mozes reći da si završio priču trenutne ekspanzije, iako je to sve samo ne kraj. Igra svaku novu ligu nakon što završi inkorporira u core gameplay i balansira da se ne koči sa novim league mehanikama. ove lige koja je ujedno i nova ekspanzija (big release) je skoro 300k ljudi čekali u Q. Q se doslovno riješio unutar pola sata, igra se nije rušila, nije bilo bugova i downtimea. Zakucanih 60 fpa 24/7. I sve što sad rade, od optimizacije engina, revampanja gameplaya sve kulminirat će sa Path of Exile 2, koji će biti update igre sa 3.XX (koji god bude patch) na 4.00. Dodat će još jedan storylinea (znači original 10 act i drugi storylinea) koji će vodit do "istog" endgamea. Usput će ubacit nove specijalizacije za klase ovisno o storylineu. Znači nema ARPGa na ovom svijetu koji je kvalitetan i u koji se ulozilo toliko ljubavi kao što je Path of Exile. Ne postoji. I ne postoji arpg sa boljim performansama a da je toliko brz i responzivan.
fensisuperstar nemaš frke foggy. kao što rekoh 10 sati je ništa. Nisi zagrebo površinu igre. Igra ima trenutno 10 story actova. to se smatra tutorialom, jer vremenom otključavaš nove mehanike koje se pojavljuju, Kad završiš act 10 i ubiješ kitavu otključaš atlas i počinje novi storyline vezan uz atlas.
U redu, evo, idemo ozbiljno.
Stvarno me ispizdilo da igra toliko loše radi na 3 različita laptopa (stvarno ne zajebavam, nismo na kraju uspjeli normalno igrati skupa jer mi se konstantno gasila i imao sam problema sa texturama). Što točno da kažem na tu situaciju? Imam i Monster Hunter Rise (da, možda je glupa usporedba) i radi mi sasva solidno uz 55 FPS-a na mojoj krami, i5 i stoljeće staroj grafi. Očekivao sam da igra koja je dugo u razvoju bude bolje optimizirana s tehničke strane. Ponovit ću, u isto vrijeme na istoj mašini (barem onom najjačoj) Lost Ark radio je bolje i stabilnije, bez problema koje sam imao u Exilu.
fensisuperstar Znači nema ARPGa na ovom svijetu koji je kvalitetan i u koji se ulozilo toliko ljubavi kao što je Path of Exile. Ne postoji. I ne postoji arpg sa boljim performansama a da je toliko brz i responzivan.
Gle, igrao sam zadnje Grim Dawn, jest da je već relikvija, ali nenormalno je dobra igra (ja recimo ovdje imam 250+h). Prvih 10h tamo, i tih 10h u Exilu - sorry, biram Grim Dawn. Dodat ću na to da Exile očito nema priču, nego je malo drugačije koncipiran. Ili nisam zagrebao dovoljno?
I za kraj - ako ja moram ulupat hrpu sati da zagrebem igru, onda ova formula igara nije za mene. Pomirit ću se s tim.
Moje isprike na nepotrebnoj zajebanciji, ali očito nije isto zajebavati se na račun igre koju netko voli, jer uvijek ste tu svi da terate zajebanciju, ali uvrede padaju čim je ta ista oko nečega što vas dira.
@pravednik Koment na tvoj post u Lost Ark vijest temi:
To što si meni komentirao je točno ono što ti radiš u svakom svom postu. Neke stvari koje sam napisao apsolutno stoje, ali očito ih nisi čitao od vrha nego si jedva čekao nešto meni baciti pošto meni tvoji postovi nemaju smisla.
fensisuperstar Pa ovaj vikend haha
Probam danas baš na svoju mašinu krknut, gdje sve igram. Ne nosim inače stolno doma, a bio sam taman u Kutini za vix.
Lik mi sprema u cloud, mogu nastavit iako sam igrao na drugoj mašini?
Za razliku od tebe čitam tvoje postove i recenzije.
Čitajući dalje što si napisao vidim zašto ti moji postovi nemaju smisla.
Drži se konzole.
Igrao si igru na hardveru iz 91. i na temelju toga govoriš da ima probleme sa tehničke strane.
Da je tako odavno bi propala.
Kritike i broj igrača govore suprotno.
Ali tu ću se složiti, igra se svašta danas
i nećemo na brojevima temeljiti kvalitetu neke igre. Iako je Path of Exile generalno i objektivno super naslov. Super podrška, ispoliranost, dugotrajnost.
Za ovaj Ark neznam. Možda samo početni hype, možda se varam.
Kad sam vidio kakve potione ti imaš, a kakve sam ja stiskao, odmah mi dođe slabo. Ja ko bogec na početku štapom udaram, pa sam kasnije ulovio dual hand weaponse neke i probijao se ko zadnji kripl bez borosana na nogama. Koja je fora za currency? svi me traže appraisal scrolove, imam ih -5 (jer 5 raznih equipmenta stoji crveno u inventoryju).
Čisto tebi za orijentaciju - siguran sam da imam više sati u ovom žanru od tebe ukupno na PC-u Pristom mislim na hack n slash igre koje isključivo i samo igram na PC-u.
foggy Kad sam vidio kakve potione ti imaš, a kakve sam ja stiskao, odmah mi dođe slabo. Ja ko bogec na početku štapom udaram, pa sam kasnije ulovio dual hand weaponse neke i probijao se ko zadnji kripl bez borosana na nogama. Koja je fora za currency? svi me traže appraisal scrolove, imam ih -5 (jer 5 raznih equipmenta stoji crveno u inventoryju).
U PoE nemaš golda za trejdanje. Sve se trejda sa currencyem sa kojim se ujedno i crafta gear. Svaki item ima svoje. Identify item je klasično, portal scroll je klasično, orb of transumation pretvara item iz bijelog u plavi, orb of alchemy iz bijelog u zlatni (rare), a chaos orb rerolla zlatni item. I tako se nastavlja. Imaš trade stranicu na njihovoj stranici https://www.pathofexile.com/trade koji je integriram sa igrom i stvari koje stavljaš u inventory (zapravo moras kupit barem jedan stash tab koji moze prodavati) mozes prodavati i onda trejdas saljudima ako ih zanima predmet za cijenu koju si stavio. Isto tako ako odes na trade mozes tražit item prema parametrima koje postavi pa on nađe sve što što je online a da je unutar parametra kojeg trazis. Pa tamo ljudi postave cijenu. Onda imas copy paste prebacis na igru otvoris chat i copy pasteas i instant šalješ i would like to buy ponudu tipu koji onda dodje kod tebe ili ti kod njega (kako god ) i onda on stavi predmet ti stavis predmet. Kad se svi predmeti u itemi tradeu hoverani mišem dobiješ mogućnost za trade. uvijek treba provjeriti iteme tho jer ljudi znaju scammati sa itemima koji su slični izgledom. Treba pogledati ako su statsi ili currency koji stavljaš isti i u istom broju koji su stavili. Ima scammera ko i svugdje.
a to što imam potione i to i vidiš stotine fireblla kako lete. To ti je normalno. Ja još niti nemam top end gear. Imam medium gearanog igrača. a mapa koju sam stavio je daleko od teškog. Ako juicas veći tear i nabuđiš ju baš ono do jaja, i onda usput ubacis iteme da pokreneš neke posebne mehanike tipa delirium onda imaš po 300-400 mobova na mapi u svakom trenutku. Istina je da mozes srusit FPS čak i na boljem kompu, ali samo u ekstremnim situacijama gdje popališ sve što se popalit moze, u 4 -5 igrača i svi popale sve skillove aoe ability, ima jedno 2000 monstera na ekranu koji u isto vrijeme pale sve svoje abilitije. I Jebiga. Padne fps na 30 - 20. Ali to nije problem enginea već problem loota. Ja imam item filter da mi filtrira iteme ali i dalje puno bijelog loota pada u pozadini i ne renderira se ime i drop. Ali pro i dalje ima taj podatak i taj podatak stoji u pozadini. Svake lige sve je bolje i bolje ali i dalje kad ti padne 15 soma itema dobit ćeš kratki drop u fpsu. Kad pretisnem alt da mi pokaze sve iteme u pozadini ovisno koliko je juiced mapa bila zna mi napravit pol sekunde freeza
a ovo ti je Ps5 video od prosle godine. Ne znam kako radi sada tho.
fensisuperstar Ma ništa konzole, to me ovdje ne zanima.
Malo si me obeshrabrio sa postom, zvuči kao da mi treba 100h kojih nemam. (da se upustim u pustolovinu). I ne vidim niš na ekranu, nakotio si svega
ma jok, sve to izgleda zastrasujuce iz prve ali poprilično je simple. Završi si story. taman dođeš negdje 68-70. Barem probaj na PCu svom da vidiš razliku.
Loading...
Something went wrong while trying to load the full version of this site. Try hard-refreshing this page to fix the error.