chono7 drito točno.
@maverick Zato je diablo 3 isfailao. Support za igru iz sezone u sezonu bio blagorečeno neposotjeći. U diablu 3 si imao novi armor set ili bi na postojeće bonuse 10000% postao 15000% bonus dmg kod nekog skilla. Kod path of exilea svaka 3 mjeseca dobijes novu ekspanziju. Praktički svaka sezona ti je potpuno nova igra. Eto sad je bila HEIST liga gdje si pored standardnog gameplaya imao te kontrakte gdje bi sa svojom ekipom planirao krađe.
i dok je HEIST league trajao imao si speed lige koje su trajale po nekoliko dana, gdje bi recimo dobijao mikrotransakcije ako dođeš taj i taj level i na kraju lige bi dobio i random izvlačenje za ekstra mikrotransakcije među ljudima koji su došli u top X level i naravno specijalne nagrade za prve u nekoj klasi koji bi dosli level 100. Osim apsolutno nenadjebivog combata PoE se razlikuje po tome što stari content se integrira u igru i rebalansira tako da stoji uz nove lige i nove mehanike a da nije tu samo kao ekstra shit you can do. Tako da će trenutna mehanika iz heist lige biti dostupna ali je čitav sistem tweakan i rebalansiran na bolje.
Imao si tako Harvest ligu koja je bila praktički harvest moon na steroidu i kokainu. Mehanika je bila toliko kompleksna da je sam Chris Wilson rekao da na lizi nema kočnica, bit će najbroken liga ikad i testirali su jako puno toga za nadolazeće megaekspanzije. Nakon X vremena Harvest se vraća u PoE kao core mehanika, promijenjena i tweakana do savršenstva.
kao što sam prije napisao PoE ima ekspanzije i megaekspanzije. Svakih nekoliko liga priča ide dalje, core elementi igre se mijenjaju a postojeći se integriraju. Recimo prije bi imao tu mapu gdje si išao od kuteva prema centru gdje bi na centru bili Shaper i Elder endgame fightovi. Sad su ti bossevi side-bitches pored trenutnog endgame daddya.
Pazi sad igra ima 10 story actova koji de odvode od levela 1 do cca 68. ti si Exile kojeg su prognali u vukojebinu, preživiš brodolom na samom početku igre i završiš na plaži gol i bez ičega.
sad ako si hoćeš spoilati dio priče nakon tih 10 actova koji su recimo dio priče koji je sad u "ekstended universeu" poe storija pročitaj tekst u spoileru.
nakon tih 10 story actova imaš epilogue te priče i onda nastavljaš dalje u drugi storyline koji je vezan za atlas. I onda putuješ po atlasu i radiš questove, da bi ti usred boss fajta uletio unknown entity po imenu The Shaper, Pritom upoznaš Zanu, sexy CRVENOKOSU koja ti je tu kao vodič koji traži informacije o Shaperu. Da bi na kraju kuliminirao fajtom protiv shapera i saznaješ tko je zapravo shaper. Ali to nije sve poslije borbe izlazi Elder koji zarobljuje shapera. Elder je tentacle hentai spodoba iz nekog X universea. I onda se boriš protiv njegovih lijutenenta i naravno kulminiraš fajtom protiv eldera u kojem ti i Zana pomažete shaperu i štitite ga od Eldera. Ali to nije sve, Tad nisi zapravo porazio eldera kako treba, samo si ga poslao u shadow realm na X vremena. Vratija se šime sa mindcontrolanim Shaperom, gdje se u penultimate borbi boriš u isto vrijeme protiv uber eldera i uber shapera, Poraziš eldera i spasio si svijet, do slijedećeg threata kad bi se 5 ultra moćnih i zlih Exilea kojih je zana zaključala u atlasu oslobode i počinju sijati strah po svijetu once again. Upoznaješ Kiraca, koji te moli da pronađeš njegovog brata.
osim brutalnom nerepetitivnog gameplaya (jer možeš igrati buildova koliko hoćeš i kako hoćeš) igra ima jeben soundtrack. Ovo iznad su naravno remixevi (koji su jebeni).
usput @maverick kad sam ti savjetovao neku igru ili anime a da sam te zajebo. A A?
morao se vratit da ti stavim 2 meni najdraža soundtracka iz igre.
raketa.