Tuhy Radije bi Annie Wersching koja je voice-ala Tess. Ta žena je... Auhhh 😍😍😍 Al oke, s obzirom da je nakon par epizoda pokojna , ajde 😁
Tuhy Ako će mi neka (eventualna) buduća cura / žena bit crvenokosa, mogu smatrat da sam uspio u životu 😀😊❤️
weky Tuhy Ako će mi neka (eventualna) buduća cura / žena bit crvenokosa, mogu smatrat da sam uspio u životu
yakuza_stinger Dejtao sam za života par cvenokosih i uglavnom su psihički pojebane tako da sam se vratio na plavuše.
Marcilius Ova je glumila u fringe, evo baš gledam po 2 put u noćnoj smjeni. Walter Bishop (John Noble) kakav lik😂
resident_evil I šta kažete na novi Master of the Universe: Revelation? Mene nije oduševio a mislim da svi znate zašto. Inače nove animacije su super.
Zero resident_evil I šta kažete na novi Master of the Universe: Revelation Nakon pogledanog i više sam nego zadovoljan. Povratak u djetinjstvo sa stilom. Kevin Smith je napravio odličan posao s netipičnim scenarijom i završetkom prve sezone. Zamjerke su možda u tome što je serija možda i premračna za današnju djecu i što glavni protagonist i antagonist dobiju premalo vremena u prikazu, ali kao što rekoh, čini mi se da je serija više namijenjena starijim gledateljima i da će druga sezona ispraviti ovo drugo.
resident_evil Zero Da malo je premračno za djecu. Ali mislim da djeca nisu baš ni bila ciljana publika. Ako stvarno u drugoj sezoni bude drugačije onda okej. Inače mi nema baš nekoga smisla.
Tuhy Da da, genijalna je serija, odlične obje sezone. Nešto najbolje sa zombijima što sam imal prilike gledat. Ashin ću pogledat ovih dana
Brijac herc U ovo polažem velike nade. Nadam se da me neće razočarat kao GoT. Ali ko živ ko mrtav do 2.11.2022., možda izbije zombi apokalipska od ovih što se se cijepili.
Tuhy StarFox_N Nije još nigdje 100% potvrđeno, ali po netu je dosta članaka di su uvjereni da će 3. sezona uskoro bit najavljena.
jeedah Gleda se Mad Men. Bas je top serija nije ni cudo sta je pobrala sve te silne nagrade kroz godine samo mi se to tada nije dalo gledat.