Tzereen foggy Btw, pogledao Alice in Borderlands i fakat mi je super.
Ona scena kad mu raznesu sve prijatelje s ogrlicom. Znači razneslo me na tome, nisam mogao vjerovat što su napravili 😃 Svaka čast, zato volim njihove serije/filmove, sve je netipično što rade, ne očekuješ takvu ludnicu 😃
Tzereen Sweet Home mi je pak totalni hit and miss. Ima genijalnih elemenata, ali ima i užasno dosadnih i djetinjastih, kao i lošeg CGI-a, a onaj ko im je birao muziku ne smije više nikad u životu radit, jer lošiji odabir muzike za pojedine scene nisam čuo nikad u životu.
Tak nekak imam i ja dojam, CGI sam spomenuo negdje da je najgori od valjda 76', muzika vidiš isto mora biti bolja, ali van tih drloga ima jaku emotivnu stranu i tu me je dojmila + koncept događaja mi je bolje sjeo od Sweet Homa. Sweet mi je malo ipak glupavija radnja, ovdje mi je to bolje izvedeno i pogledao sam je u mahu. Van tih stvarno loših trenutaka, ostaje jedna emotivna priča i meni osobno super ženski likovi 😃 Ona basistica, uf 😃 i jadni katana guy 😢 Ma ima super trenutaka, ako zanemariš one lošije ti super trenuci su mi jaki. Super mi je ideja kako ipak ni pandemija nije zlo ako imaš jaku psihu da složiš glavu da se odupre sranju.
Probaj Uncanny Counter, osobno mi je najdraža serija ove godine, ali puno toga je osobni dojam, makar mislim da bi ti moglo sjest.