Brijac

Pa kad sam ja radio prošle godine me je ispalo 20 eura, pa sam pretpostavio da sada ne košta puno više. Ove godine sam dobio besplatno godinu dana od svog operatera tu.

prayer

Aha aha, da, povećali su nešto cijene, ali kao što si gore rekao, 40€ je i dalje top cijena za godinu dana kad se podijeli na četvero.

The Walking Dead The Ones Who Live prva epizoda je izvrsna. Shogun prve dvije epizoda su izvrsne.

Gledam ovaj Beef. Pa fakat je odlična serija. Baš otkriće. U neku ruku podsjeća na Barry. I komično, ali i tragično. A u biti, sve istinito.

Ja sam baš nedavno pogledao prvu sezonu Ted-a. Nisam mislio da će uspjeti ali ovo je nešto najbliže što se može doći IRL Family Guy ili American Dad što se dinamike tiče. Gluma je super i likovi su jako simpatični i vrlo dobro odrađeni. Sezona je u tren prošla, svakako preporučujem!

Inače originalna serija je bila još popularnija nego ova trenutna danas.

Pogledao sve tri nove epizode, odlična je naravno. Također i novi TWD.

doctorfreak Ja sam danas drugu epizodu sredio. Inace nemam problema pauzirati neku seriju nasred epizode pa nastaviti kad imam vremena, ali ovo me bas vuce da gledam epizodu u komadu. Nisam ocekivao da ce biti ovakav politicki triler, bas me odusevljava. I veseli me sto je mini-serija.

• [deleted]

Počeo gledati Resident Alien na netflixu, kako nisam ovu seriju prije otkrio, bas je dobra.

Šteta kaj me igre nisu primile..

Ko onome tko je samo probo F3, ovo izgleda genijalno. Fanovi će vjerojatno svršavat.

Završio Beef. Znači, koja serija, koja depresija od ljudi i situacija.

Predzadnja je stvarno malo već i pretjerala s događajima, ali očito je bila potrebna za onakvu katarzu u posljednjoj epizodi.

Baš me iznenadila. Odlična ideja i razrada, odlični glumci i super mjuza. Throwback na 90-e i 2000-e, ali ne eurodance/eurotechno.

Meni je ova serija bila čak i više depresivna od Euphorie, iako sam tamo odgledao samo jednu epizodu i za sad stao.

Baš dobra serija.

6 dana kasnije

Krenuo drugi dio druge sezone Invincible. Nabijem ih još jednom zbog ovih pauza usred sezona. Animirana serija s osam epizoda i oni rade pauzu na pola sezone.

Tzereen Uopće sam zaboravio na ovo, a na backlogu je već neko vrijeme.

Pogledao sam 2 epizode. Za sad zanimljivo, ali ne mogu reci da mi je najbolja serija ikad.

Zapravo me jedino zanima kako ce radnja zavrsiti.