Ja sam prvi kojem takve stvari smetaju ali ovde je zbilja nenametljivo i nebitno. Pogotovo ako mi kvalitetom maknu fokus s takvih stvari, a oni su to uspili za razliku od tlou.
Prva sezona je nesto najbolje sta je tv iznjedrio, drugu i trecu nisam ni dovrsija koliko su mi lose bile (usprkos tome sta nema 'skrivenih agendi' 😜), a sada sam prvi put dozivija da sam pogleda epizodu dvaput zaredom. A ti 'likovi nebitni za pricu' se inace zove pozadinska prica sta je jedan od temelja da se gledatelj, htio ili ne, polako poveze s nositeljima radnje sta je vrlo bitno.
Sve u svemu odlican pocetak, atmosfera napokon mracna i intrigantna, jodie institucija ka i uvik, crna je isto zanimljiv karakter, jedino mi je bila nepotrebna scena seksa jer ga ne volim vidit u ozbiljnim serijama no jasno mi je da su kroz njegovu prirodu nam tili pokazat jednu nijansu njenog karaktera i oziljaka proslosti.
Primjedbe o problematici u svezi 'bijelog covjeka' takodjer ne stoje jer se to pitanje povuklo samo jednom i to zbog naglih i osobnih reakcija jedne od protagonista sta je naravno drugi odma pobija a pogotovo zapravo mi gledatelji jer znamo ipak malo vise iz pozadine nego je otkriveno doticnoj.