Unatrag više mjeseci pogledalo se sljedeće (ne nužno tim redoslijedom):
Ozark (1. sezona) - Dosta dugo sam se nećkao oko serije, al na kraju mi je prva sezona bila i više nego solidna, imam zamjerki, nije vrhunac među krimi serijama, al vidim dovoljno kvalitete da se odgledaju preostale sezone. Samo možda ne odmah.
Afterlife (2. sezona) - Vrh! Samo toliko. Obavezno pogledat. Zanimljivo, izgleda da će to biti prvi puta da Gervais radi 3. sezonu nečeg.
Homeland (8. sezona) - Ispratila se u povijest Carrie Mathison. Više nego dobra i napeta sezona (na stranu to što je pro američka), zadovoljavajuće finale.
Killing Eve (3. sezona) - Svega je bilo. Dosade, besmislenih epizoda, ali i nekoliko izvrsnih. Samo da je što prije privedu kraju. Vilanelle ♥️
The Last Dance - Iako je Jordanova serija i uzdizanje vlastitog ega i afirmiranje samog sebe na poziciji naj košarkaša ikad, kvalitetno snimljena i ima zanimljivh detalja koje nisam znao (ili sam zaboravio), iako se tad pratio NBA.
Dead to Me (2. sezona) - Slabije od prve sezone, s još više preokreta i zavrzlama, doduše sve manje uvjerljivih, al još uvijek to izvlače glavne junakinje.
Billions (5. sezona) - Nažalost, sve slabije i slabije to ide. Da nema Maggie Siff, prestao bih gledat (da Fićo, mogu ja to, nekad, hihihi)
Normal People - Dragulj od jedne sezone s iznimno uvjerljivom kemijom između dva glavna lika.
Love Life (1. sezona) - Anna Kendrick je mljac, al sam odustao (zasad) nakon tri epizode.
Space Force (1. sezona) - Odustao nakon prve epizode.
The Expanse (4. sezona) - Auuuuu, vrhunski nastavak na od prije vrhunske tri sezone. I moram (opet) spomenut Fiću koji kaže - da je Andromeda dobra igra, zvala bi se The Expanse Season 4.
Firefly (1. sezona) + Serenity - Ne znam što sam čekao do sad, al nakon SF poslastice zvane The Expanse, ovo je bio logičan izbor. Jest da je starija serija, ali toliko šarma 'loših' fora i momenata s Nathanom Drakeom u glavnoj ulozi. I mlada Christina Hendricks.
The Umbrella Academy (2. sezona) - Ne znam, nisam pametan. Ima svakakvih epizoda, al gledat će se i dalje, samo na račun prve (više nego dobre) sezone.
13 Reasons Why (4. sezona) - Sranje. Al bilo je za očekivat.
The Rain (3. sezona) - Završna i daleko najlošija sezona. Nažalost. Prva mi je bila izvrsna, čak malo podsjećala atmosferom na TLOU.
Yellowstone (3. sezona) - Jedna od rijetkih koja se prati na tjednoj bazi. Jest da je usporena i puna klišeja, al nekak paše doza 'westerna' jednom tjedno. Kad malo bolje razmislim, gleda se iz sličnih razloga kao i, recimo, Sons of Anarchy.
Hanna (2. sezona) - Slabija od prve, definitivno. Ali je okej. Tek će se u trećoj vidjet jel bilo potrebno ići dalje. Valjda je.