herc Vampire Survivors is getting an animated series from John Wick creator’s studio https://www.polygon.com/23702623/vampire-survivors-animated-series-show-story-kitchen-john-wick
TITANXIS Prekjučer sam ponovo počel gledat The Walking Dead. Prva epizoda mi je srcu draga, pogotovo prva scena gdje Rick dođe do gužvanca starih automobila da potraži gorivo i prvi susret sa klinkom zombi. Prošlo je već dovoljno vremena da me opet zainteresirala. Gledat ću do 7 sezone a možda i do kraja jer nisam od 7 sezone nit jednu epizodu gledao još.
Tuhy zx68 Baci pogled na Midnight Mass. Meni je poprilično sjela makar nije ono, čisti vrh. Al dovoljno je zanimljivo i sa pojedinim zanimljivim / karizmatičnim likovima da mi je zadržala pažnju do kraja. +, Kate Siegel je u obje serije ❤️
Fenix Fenix Počeo sam gledat The Diplomat na Netflixu. Meni super, volim političke trilere. Nakon Americansa još jedna odlična rola od Keri Russell Završio, odlična serija. Od mene najmanje 8.5/10. Ali sezona završi cliffhangerom, a u ovim streaming vremenima tko zna kad će druga sezona. Može za pola godine, a može i za tri godine.
Torgue Fenix Ali sezona završi cliffhangerom, a u ovim streaming vremenima tko zna kad će druga sezona. Može za pola godine, a može i za tri godine. Ili nikad.
Fenix Torgue ili čak to. Druga sezona još nije potvrđena, što me čudi, jer navodno ima odličnu gledanost, a i ocjene su dobre
herc Yellowstone to End With Season 5 https://tvline.com/2023/05/05/yellowstone-cancelled-no-season-6-spinoff-ordered/
Skellington renda Eee da, jedva čekam drugu sezonu i nadam se da nastavi u istom tempu. Jako originalno.
Tzereen renda buraz, fakat si u pravu. Ovo je genijalno. Tek 4 odgledano, ali briljantno. I super mi je kaj pojma nisam imao o seriji ništa pa me skroz iznenadila.
Brijac Miro Viruj mi da je bolje da zavrsava jer se toliko srozalo da nemozes virovati Drago je meni da završava baš zbog toga što sam čuo da se pokvarila.
Miro Brijac Ma toliko su prisralis sa nekin stvarima pa toliko praznog hoda ono 5 min ide video planina i prirode svaku epizodu. Zasluzeni kraj i steta sto nije dosa prije