Solid_Snake Puno ljudi kasni sa serijom, dalje od toga neću. (@Tzereen )
Vrlo vjerno prate knjige i autori surađuju s onima na seriji što znači da se drže koliko god mogu znanstvenih objašnjenja. Radnja je meni fenomenalna po tome kako krene od jedne male detektivske istrage i pretvori se u nešto... Jako veliko. Gluma je gotov uvijek na razini, a Thomas Jane je genijalan glumac. I dok je bilo perioda u 2. i 3. sezoni kada se osjetilo da su na kabelskoj, prelazak na Amazon im je dao toliko slobode da sam ostao oduševljen 4. sezonom, unatoč već visokim očekivanjima.
Ne mogu vjerovati kako je Jane odradio posao Millera na toliko emotivan način oba puta. Prvi put mi je možda najdraža scena u seriji. Predivna glazba, predivni efekti, sve je vodilo tome. Drugi put je točka na i, oproštaj od odličnog lika na jedan čudan, no prikladan način.
Ne zna se još, no snimljena je i u post-produkciji se nalazi. Vjerojatno bi i objavili, no naišli su na prepreku u vidu Casa Anvara koji glumi Alexa. Optužen je za seksualno uznemiravanje i napad na više žena, uključujući na maloljetnicu (preko 30 optužbi sveukupno ako se ne varam), stoga je pokrenuta nezavisna istraga kako bi se utvrdila istinitost. Kako stvari stoje, puno poruka je izbačeno van i puno optužbi se i dalje pojavljuje, tako da je gotovo sigurno istinita optužba. Time se postavlja pitanje kako će nastaviti s Alexom. Za sada se ništa ne zna, no ljudi priželjkuju promjenu glumca.
S obzirom da je peta sezona snimljena, ne zna se hoće li se dijelovi ponovno snimati ukoliko se promijeni glumac. Tako da je serija trenutno u krizi.
Inače, neke od optužbi dolaze još s početka desetljeća kada je uznemiravao ljubiteljice Assassin's Creed serijala u kojemu je davao glas Altairu u Revelationsu.