Pogledao sam The Walking Dead zadnju sezonu nakon što sam zadnju epizodu pogledao tamo negdje kad su hvatali Negana i moram priznati da nije razočarala - u negativnom smislu naravno. I dalje jedna od najglupljih popularnih serija svih vremena. Nelogičnosti i gluposti kojih sam se nagledao samo u ovoj zadnjoj epizodi nagledao sam se možda u 100 epizoda zadnjih serija koje sam gledao. Mislim da je glumcima koji su rano ubijeni u seriji to stvarno došlo kao blagoslov jer su pobjegli od ove kenje, a ja da glumim u ovoj seriji ili da sudjelujem u snimanju brijem da bi umirao od smijeha na svaku scenu. Zombiji u ovoj seriji su jedni od najglupljih, najsporiji i najbezopasnijih bića uopće u svim znanstveno fantastičnim svjetovima koje gledamo na TV-u i oni su uspjeli toliko poglupiti likove da se oni 10 godina pate s takvim "negativcima". Brijem da izbije zombie apokalipska s ovakvim zombijima u pravom svijetu da bi završila prije korone.
Anyway, koliko sam skužio po "kraju" serije, proširuju svoj "universe" gluposti i nelogičnosti pa očito ima onih koji to još gledaju što mi je teško za povjerovati, ali izgleda da je tako. Ja sam se osjećao kao retard samo što sam ovu zadnju epizodu iz fore pogledao.