Završio i 13 Reasons Why treću sezonu.. nema veze s prvom sezonom. Uopće se više ne radi o 13 razloga. I dalje sam mišljenja da su trebali stati na prvoj sezoni, ali popularnost je učinila svoje.
Sezona je oke za pogledati, zanimljiva je, no ima jako puno stvari koje me smetaju. Problem je što pokušavaju kroz seriju tinejdžerima (na koje je kao publiku serija ciljana) prikazati neke stvari koje oni misle da su ispravne tipa što raditi kad budeš silovan, je li oke abortirati ili ne, sve to s pederima, svaka druga osoba ima neke pederske osobine. Ovisno koliko sezona bude, vjerujem da će i kojeg tranvestita ubacit. Onda opet ima nekih straših stvari koje prikazuju u ovoj sezoni kao da je to oke da tinejdžeri rade pa mi zapravo nije jasno kakvu poruku žele poslati.
Anyway, da se pogledati, zanimljiva je priča, ali ima tih stvari na koje zakolutam očima koje apsolutno nemaju nikakve veze s pričom, ali redatelj želi poslati tu neku svoju poruku pa eto. Drugo su scene pedera koje mi se apsolutno gade. Da nema toga, bila bi odlična.