prayer Tzereen Finale je meni nešto najbolje i najneočekivanije u serijama općenito. Po tome ću najviše pamtit seriju, no sveukupno jako dobra serija i isplati ju se pogledati.
Tzereen prayer ajde, baš me zanima. Evo, pogledao i drugu i kvaliteta je ostala jednaka. Nisam očekivao da će se desiti to što se desilo, ali super je. Ono što sam počeo predviđati u prvoj, mi se sad sve viši čini da je, ali vidjet ćemo do kraja.
krpa Knjiga mi je bila bolja iskreno, a ni ona nije nešto mindblowing. Atmosfera je dobra i to bar nešto znači, kao i gluma i produkcija. Ali ne očekuj baš previše.
Tzereen Torla The OA. Pa neću spojlat sad svima kaj to znači. Objasni se u seriji. Ti imaš određeni senzibilitet kojem bi se ova serija mogla dopasti.
Torla Tzereen The OA. Aaaaa, tako se serija baš zove…. ja sam mislio da je to kratica dviju riječi, koju vi svi znate, kao npr GoT P.S. ovo "određeni senzibilitet" me malo zaintegriralo, morat ću razmisliti što je tu pjesnik htio reći…. Tnx na infu!
zontra Nevjerojatno je koliko je Black Mirror genijalna serija, a 'Hang The DJ' savršena epizoda! Takve dragulje treba cijeniti.
bosscorelli Amazon introduces three-day delay period to ward off review bombing. To contend with mass negative reviews of its shows like The Rings of Power, Amazon has instituted a three-day wait period on all user reviews for Prime Video content. A $715 million prequel to The Lord of the Rings, The Rings of Power’s premiere pulled in 25 million global viewers, the streamer’s biggest debut ever. Despite generally positive reviews from TV critics, the series has a 39% audience rating on Rotten Tomatoes, and nearly 25% of IMDb reviewers gave it one star.
Brijac bosscorelli Amazon introduces three-day delay period to ward off review bombing. To contend with mass negative reviews of its shows like The Rings of Power, Amazon has instituted a three-day wait period on all user reviews for Prime Video content. A $715 million prequel to The Lord of the Rings, The Rings of Power’s premiere pulled in 25 million global viewers, the streamer’s biggest debut ever. Despite generally positive reviews from TV critics, the series has a 39% audience rating on Rotten Tomatoes, and nearly 25% of IMDb reviewers gave it one star. Kao da je ljudima problem pričekati par dana.
Miro bosscorelli A evo ovo je kazu jako dobar SF https://m.imdb.com/title/tt0335345/?ref_=nv_sr_srsg_0 Jedino nije serija nego film
krpa Ja gledao i odustao kad su krenuli s najkliše horor elementima i to u SF seriji koja si je mogla dati na maštu smisliti nešto daleko kreativnije. Dobro je snimljeno ali do neke razine i generično.
bosscorelli Miro Dost dobar, al to je vise fantasy/mitologija. Dajte mi elijene i misteriozne bolesti u svemiru i elijenku sa tri sise, eto ne trazim puno.
bosscorelli Europa Report pogledao , skinut cu Life onda. Trazim film koji sam vec pogledao al ne mogu se sjetit imena. Dogada se na svemirskom brodu ili stanici. Znanstvenici nadu alien form i spletom okolnosti pobjegne i radi kaos po stanici.