Nije nova serija, ali lajkam.
TV serije (općenito)
Pogledao se We Own This City. HBO opet ubio, vrhunska stvar. Malo sve nabacano odjednom u početku i teško za pratit ali kasnije sve fino sjedne. Na kraju mi bilo žao što nije duže trajalo. Preporuka svima.
Ovo veoma obecava.
Obozavao sam staru seriju, a, vidim da je reziser niko drugi do legendarni Tim Burton.
Ne moram da pominjem kakve je mracno bajkovite filmove radio.
Ketrin srce moje igra Mortišu i odlicno joj stoji uloga.
Ova mala isto izgleda dobro.
Opa evo gledan She Hulk bome vodi se jebena borba sto je najgore od Marvela ovo ili Ms Marvel.
A ovo je stvarno govno od serije
Gleda se sada Malcolm u Sredini. Nakon rupe od Better Call Saul-a naletio da je imam na kompu, a nikad je nisam baš pratio nego kako naletim na TV-u prije bi se pogledalo. Urnebes od serije, šta uopće dalje pričati samo takav klasik.
- Uređivano
Imaš prijevod kakav da nije sjeban? Nigdje na netu nema normalnog prijevoda za Malcolma.
Brijac Negdje sam ga skinuo ima hrvatske/bosanske titlove, ali ima na rarbg sve i 99% da rade titlove jer inače skidam od tih što postaju.
Ima poseban .srt file ili su zalijepljeni titlovi na video? Ako ima poseban .srt file, ti se da to uploadat u nekom zipu na neki fileupload site?
Završio Sandmana prekjučer.
Jako mi je na kraju dobro ispalo. Najviše mi se sviđa kaj nema fillera i radnja ide jako, jako brzo bez da propušta bitne stvari tako da do kraja sezone imamo čak 3-4 posebne priče koje u cjelosti odgledamo.
Iako je Lucifer totalno primjer tipa TV produkcije koju ne podnosim, nekako mi je prirasla srcu serija i volio bih da su ostavili Toma Ellisa u ulozi pa makar bio totalno drugačiji lik. To bi bilo ful izvedivo jer je Lucifer isto Netflixov i praktički može stajati samostalno kao spin-off isto kao i strip i pružati prirodnu progresiju narativa.
Constantine mi isto fali.
Moram se slozit, ugodno sam iznenadjen, izuzetno zanimljiva i dobra serija, pacing je savrsen, prica je bas intrigantna, jedino mi je po prvi put ikad valjda bilo neuvjerljivo da je doslovno 90% likova gay ili trans, fakat mi je to malo isforsano, ali dobro, serija je jebena i jedva cekam drugu sezonu.
- Uređivano
U zadnjih mjesec-dva sam ponovo (po četvrti put…) gledao četiri mi najbolje britanske krimi serije.
Završio sam skroz sa:
The Fall
Happy Valley
Broadchurch
A jučer s prvom sezonom Luthera.
Fakat su odlične sve 4 serije. Baš ono, osvježenje naspram američkih.
Broadchurch mi je broj jedan btw.
Bodyguard se pogubi u zadnjim epizodama, što je šteta jer su prve 4 stvarno fenomenalne.
molim preporuku serija ili mini serija sličnih The hounting of hill house. hvala
Počeo po valjda 5. put The OA i uvijek me iznova oduševi prva epizoda, pa onda njezin stvarni početak tek pri kraju epizode.
I sad mi je prvi put palo na pamet koliko je dobro izveden Buck/Michelle, transgender lik. Bez forsiranja, nenametljivo, totalno smisleno i ukomponirano u radnju. Dijametralno suprotno diktiranim modernim woke glupostima, koje ako se uopće usudiš kritizirat proziva te se homofobom itd. Jedan od omiljenijih likova u serijama uopće.
I onda se sjetim @Brijac za kojeg znam da je jedan od kontroverznijih na forumu po stavovima, a u nekoliko navrata je spominjao da mu se OA također sviđa.
Vrh serija.