Dark je top serija. Logično da nema smisla kad se odustane gledat u drugoj sezoni kao što nijedna druga ne bi imala. Svakako je komplicirana i treba to sve popratit u prvom gledanju što po meni nema šanse ako ne ideš zapisivat ko je s kim šta kako. Meni je i to ne znanje svih i svakog još dodalo na misteriji, malo bi si prevrtio film u glavi, kasnije bi skužio sličnost likova jer je casting fenomenalan da doslovno u nekim trenutcima misliš da je ista osoba pritom mislim na ovaj prvotno za koji sam mislio da je jednostavno dobra šminka, cgi, a na kraju su dva različita glumca.
Njemački mi je samo bio bonus ionako ga želim naučit bolje, stalno se vrte engleske serije promjena uvijek dobrodošla. Na kraju sve dobi neki smisao i kraj je odlično odrađen koliko god komplicirana tema bilo vrijeme, crne rupe šta sve već ne. Past će drugo gledanje čisto da vidim koliko je se sjećam i da li ću nešto što mi je sigurno promaklo primjetiti. Svakako serija ne leži svima, ali u globalu mislim da je riječ o jednoj od boljih i čisto jer nije engleska uopće ne bi trebalo umanjit koliko je sve dobro zaokruženo sa svih strana i kako kvalitetnoj seriji se radi.