Umrem svaki put kad vidim da jedan od najvećih filmofila gleda filmove na stolcu i monitoru.

Doslovce dio mene umre.

Ko da mi kaže da soundtrack leftoversa sluša na nekom malom kaziću od 10W...

Fico Otkada je krenula ova pandemija i skočila je potrošnja podataka Netflix je smanjio kvalitetu slike. Nije ista kod nas i u nekim drugim zemljama.

StarFox_N To je istina, zaboravio sam na to! Smanjili su bitrate i sjećam se da se odmah po najavi smanjenja pogotovo vidjelo.

netflix k-drama My Name je doslovno 10/10 bez zajebancije.

Gleda se Ash vs Evil Dead. Jos mi je ostala treca sezona od prije pa to gledam.

StarFox_N Da. serija je top top top top.
    gluma je vrhunska, priča je jebena, akcijske scene su brutalne.
    ovo mi je bolje od squid gamea.

bacim i ja dns pogled na seriju kad fensi kae da je dobra. covik mi je preporucio Trust and Betrayal pa ima kredita kod mene.

Dobra je My Name. Par odličnih epizoda, nekoliko solidnih, ali uglavnom dinamična i zabavna cijelo vrijeme. Priča je malčice predvidljiva i izlizana, ali je izvedba uzdiže. Filmska alternativa za ovakav stil priče su odlični uratci kao New World, Asura ili Inside Men pa odgledajte i neke od njih ako želite.

Pogledao prvu epizodu. Gledacese dalje!

Evo, pogledao 3 epke My Name. Jako dobro je.
      Iako, moram reći da mi je film Infernal Affairs bio bolji. To mi je tako brutalno dobar film...

Naravno, konačna ocjena nakon svih epizoda.

Prva epizoda izlazi 29.12.2021.

SW Kum. Rulat će.

Pogledalo se What if... i Squid Game.

What if... je oke, par prosjek epizoda, par jako dobrih. Nije najbolja stvar kaj je došla od Marvela, al fora je.
      Tek treba vidjet kaj će napravit sa "pravim" Multiverseom u Spideyu i Strangeu.

Squid Game je malo previše overhajpan. Fora je, zanimljivo, lako se gleda, al bome nije ni baš tolko jeben da mogu shvatit zašto su svi tolko poludjeli za serijom.
      Realno, znala su mi ić na živce ona kreveljenja tipična za Korejsku produkciju, al to očito nemreš izbjeć. I Kingdom je imo onog lika kojeg sam htio zatuć čim bi progovorio.
      Jedino se u Train to Busan ne sjećam tih iritantnosti, al ovdje je znalo probijat živce.

Lajkam brutalnost i surovost te neke od glavnih likova, sigurno ću pogledat i novu sezonu ako će je bit, ali sumnjam da ću se opet vraćat ovoj prvoj.

Čeka se Witcher, La Casa de Papel (😢😢😢) i Mayor of Kingstown, a uvrstit ću nekud i Wheel of Time.

Meni je ostalo još 10 epizoda Mr. Robota, kad ju završim onda krećem sa Casa de Papel, taman pogledam sve do izlaska zadnje polusezone ili sezone. Čeka se i Witcher