Ne znam zakaj su komentari na Casu negativni u kasnijim sezonama no meni je serija odlična, uključujući i kasnije sezone. OK, naivna je u nekim stvarima no napeta je i uzbudljiva što mi je vrlo bitno. Čim ima onu formulu da te tjera da je dalje gledaš smatram kako je serija dobra.
TV serije (općenito)
- Uređivano
Brijac
Sa manama ćemo se apsolutno svi složiti, previše je tu naivnosti, sapunjare i nelogičnosti, ali ima to "nešto" i nemrem si pomoć.
Likovi, kemija među njima, fenomenalna glazba, napetost... Sve mane im oprostim samo radi likova i glazbe.
Poštujem ako je nekom lošije u usporedbi sa prve 2 sezone, ali i tamo je bilo gluposti pa su komentari većinom pozitivni.
Tako je. Treba bit muško i priznat da je serija super. Ne pokušavat bit cooler koji je iznad serije!
Potencijalno zanimljiva horor serija stiže sljedeći mjesec:
Sang-ho, the director of Train to Busan and its sequel, returns to the story to direct all six episodes of Hellbound. The series will star Yoo Ah-in (Burning), Park Jeong-min (Deliver Us from Evil), Kim Hyun-joo, and Won Jin-ah (The Age of Shadows). Hellbound was also the first Korean drama to ever play at the Toronto International Film Festival, where the series premiered earlier this year.
Frajer napravi Busana i onda nastavak koji je najvece smece koje sam gledal prosle godine(ako se ne varam)
krpa Tko želi još jednu kvalitetnu novu korejsku seriju, D.P. je way to go.
Ovo mi je iduće na redu, a nakon toga ide Move to Heaven.
A za par dana na Netflix dolazi i Your Name koja se čini kao poslastica za ljubitelje akcijskih krimi-trilera. Gleda se prvi dan.
Upravo dovršio. Jako sam zadovoljan. Prva epizoda me oduševila, iduće dvije su me mrvicu razočarale, samo da bi preostale epizode mi ponovno vratile oduševljenje. Priča na trenutke predvidljiva i ima nekoliko stvari koje su mi bile mrvicu nelogične, no cjelokupna ideja i izvedba je kvalitetna, a popraćena je stvarno vrhunskom akcijom. Velika preporuka.
Ja bio na putu odgledati sve u 2 dana (stao na 6. epizodi), da bi onda imao probleme s uhom zbog kojih je sve na pauzi, i filmovi i serije i gaming. 5 dana apstiniranja od svega toga baš donese želju za još.
Uglavnom, dosta mi je dobra serija. Epizode sve kompaktne, brzo prođu i pune su zanimljive akcije i konflikata. Doduše, počne se osjećati ustajalost priče sad u 5. epizodi no od preostalih 3 očekujem da zadrže taj nivo zabave.
Ted Lasso, preporuka za seriju. Trener američkog nogometa dođe trenirati nogometni klub u Englesku iako nema nikakvog iskustva. Nogomet je tu više pozadina i skroz je pojednostavljen, stvar je više u međuljudskim odnosima. Serija je suptilno duhovita, pitka i ostavlja feel good osjećaj nakon svake epizode.
buz Također preporuka, super komedija, topla i interesantna. Super gledljiva, ima i nogometa, a i stvari izvan istoga. Sudeikis fenomenalan.
- Uređivano
jel iko streama hbo go na laptopu?
macbook mi sve junački podnosi, al kad odlučim streamat hbo go, evidentno se pati. jedino ga tu čujem. uspuše se i zagrije u trajanju jedne serije.
koji je kurac s tim?
btw. "succession" je (daleko) najbolja serija koju trenutno možete gledati. "mad men" & "boardwalk empire" level~
Čujem lijepe stvari o njoj.
Ali meni je i Ozark u toj razini.
A definitivno bi svi trebali pogledati BoJack Horsemana.
Pa da to sam i mislil, ko streaming servis je netflix daleko najbolji, ne po izboru makar se i tu da diskutirati
Ako govorimo o kvaliteti slike, Prime Video mi je daleko najbolji. Potom HBO Go. Tek onda Netflix.
Fico Ako govorimo o kvaliteti slike, Prime Video mi je daleko najbolji. Potom HBO Go. Tek onda Netflix
Ček stvarno?
Hmmmm, morat ću si malo bolje pogledati, jer ne gledam skoro uopće HBO Go, ali sada sam počeo gledati Mare.... čini mi se da je slika na Netflixu puno bolja, definitivno.... hmmmmmm