Pogledao svih 10 epizoda prve sezone i vrlo sam zadovoljan.
Serija napravljena po istoimenom hit filmu Shooter iz 2007. u kojem glavnu ulogu ima Mark Wahlberg.
Veliki sam fan filma pa me baš zanimalo, jel baš potrebna serija...
Iako mi je plot naravno odmah bio jasan, jako zanimljivo napreduje serija kroz epizode.
Ono što mi se najviše sviđa, jest kako odmiče sezona, tako su epizode sve bolje i bolje, tako da zadnje tri-četri epizode su baš vrh.
U startu, sam bio dosta skeptičan oko Ryan Phillippea, jer mi nije baš pogođen bio za lik i djelo Bob Lee Swaggera.
No ugodno me iznenadio i isto kao i serija, kako odmiču epizode, sve je bolji i bolji.
Pogledao prve tri epizode. Bomba. Sad sam jos nabrijaniji kad si napisao da su sve bolje prema kraju.
Nemam problema s Phillippeom, jer je glumio u nekim meni dragim filmovima (Cruel Intensions, Antitrust), ali nisam ocekivao da ce biti toliko bad ass
Jedino mi crnja iz Dr. Housa ide na jetru, bas mi djeluje promaseno. Ali je to vjerojatno osobni dojam, jer me stalno flashbacka na Housa.
Ista stvar kao Ross iz prijatelja kad se pojavio u Band Of Brothers, pukao sam od smijeha.
Drago mi je sto su malo izmijenili neke stvari u odnosu na original, ali to je bilo neophodno zbog prebacivanja u format serije.
Jer, ako se ne varam u filmu nema zenu i curicu.
Doslovno sam se najezio na kraju 3. epizode kad kaze zeni na njeno pitanje sto ce uciniti:
I will do what i do best, Hunt
PS4 je na ledu dok ovo ne rijesim. A krenuo i Expanse S02E01/02. Slatke muke