My Name. Tko voli akcijske krimi serije, ovo je no-brainer. Bacite se na gledanje.

ThaUrban Jes, dobar mi je i Cali, ali ipak Moura kao Escobar mi je izvanredan, a i sve vezano uz te dvije sezone original Narcos-a. Od prve do zadnje scene stvarno sam bio oduševljen svime.

Ne može ovak završit 😥😥😥😥

Pizdu materinu, skoro me rasplakalo.

Kak sad dočekat 03.12., pas mater...

Sinoć završio Squid Game. Oduševljen sam. Nisam očekivao da će biti toliko tužno i nepredvidljivo.
Baš jedna od onih serija o kojima razmišljaš i nakon što završi.
Ovo je druga Korejska serija koju sam pogledao. Prva je Kingdom koja je dosta slabija ali isto dobra.

Snowpiercer. Netko gledao? Valja li?

Film je solidan, pogledaj ga ako nisi. 🙂
Seriju nisam gledao.

Počela je 3. sezona Successiona i s njome je nastavio rast serije u smjeru najboljih ikada emitiranih. Planirano je pet sezona i ako kvalitetom stagniraju, bit će dovoljno da sjede rame uz rame Sopranosima, Žici, Leftoversima i još jako malom broju serija koje se mogu smatrati samim vrhom.

Fico smatrati samim vrhom

Npr. Extant, Helix i Bitten.

Fico

Dodana na listu, nekako mi je promakla.

StarFox_N

Serija nije na razini filma. Ja probao gledati pa odustao.

Ti mi više nisi mjerodavan za serije 😃😃, ispljuvo si mi moju Casu de Papel 😡😡😠😄😄

Ja svaki dan vrtim zadnju scenu pete sezone, ubilo me 😢😢

Znači ja niti jedan pozitivan komentar nisam vidio na Casu 3.-5. sezona. Ja ću je odgledati do kraja kad dođe cijela 5. sezona, ali samo zato jer sam i ovo prije gledao.

Ne znam zakaj su komentari na Casu negativni u kasnijim sezonama no meni je serija odlična, uključujući i kasnije sezone. OK, naivna je u nekim stvarima no napeta je i uzbudljiva što mi je vrlo bitno. Čim ima onu formulu da te tjera da je dalje gledaš smatram kako je serija dobra.

Brijac
      Sa manama ćemo se apsolutno svi složiti, previše je tu naivnosti, sapunjare i nelogičnosti, ali ima to "nešto" i nemrem si pomoć.

Likovi, kemija među njima, fenomenalna glazba, napetost... Sve mane im oprostim samo radi likova i glazbe.

Poštujem ako je nekom lošije u usporedbi sa prve 2 sezone, ali i tamo je bilo gluposti pa su komentari većinom pozitivni.

Tako je. Treba bit muško i priznat da je serija super. Ne pokušavat bit cooler koji je iznad serije! 😃

Potencijalno zanimljiva horor serija stiže sljedeći mjesec:

Sang-ho, the director of Train to Busan and its sequel, returns to the story to direct all six episodes of Hellbound. The series will star Yoo Ah-in (Burning), Park Jeong-min (Deliver Us from Evil), Kim Hyun-joo, and Won Jin-ah (The Age of Shadows). Hellbound was also the first Korean drama to ever play at the Toronto International Film Festival, where the series premiered earlier this year.

Frajer napravi Busana i onda nastavak koji je najvece smece koje sam gledal prosle godine(ako se ne varam)