Skellington Treća sezona originalnih Narcosa je sa Cali kartelom. Ja sam taman evo prije tjedan-dva pogledao prve 2 sezone (po treći put) sa Escobarom, budem i Cali drugi put, a Mexico sam pogledao samo prvu sezonu dosad. Kad Mexico završi onda riješim to brzo.

Sinoć pogledao prvu epizodu Squid Gamea.
    Sviđa mi se. Za vikend ću pogledati ostatak.
    Kako je dobra ona mala korejka ( prevarantica). Isuse koje usne ima.

StarFox_N ta Koreanka je inače i manekenka, model ili tako nešto. Prezgodna je, slažem se.

Jucer zavrsio Lokija. Sad sam pogledo sve cijeli MCU osim What If i Agents of S.H.I.E.L.D . Crtice ne podnosim pa preskacem what if, a kakav je Agents of S.H.I.E.L.D ? Su sve sezone dobre , pola-pola ?

Preskoci ih slobodno, ali What If pogledaj obavezno

My Name. Tko voli akcijske krimi serije, ovo je no-brainer. Bacite se na gledanje.

ThaUrban Jes, dobar mi je i Cali, ali ipak Moura kao Escobar mi je izvanredan, a i sve vezano uz te dvije sezone original Narcos-a. Od prve do zadnje scene stvarno sam bio oduševljen svime.

Ne može ovak završit 😥😥😥😥

Pizdu materinu, skoro me rasplakalo.

Kak sad dočekat 03.12., pas mater...

Sinoć završio Squid Game. Oduševljen sam. Nisam očekivao da će biti toliko tužno i nepredvidljivo.
      Baš jedna od onih serija o kojima razmišljaš i nakon što završi.
      Ovo je druga Korejska serija koju sam pogledao. Prva je Kingdom koja je dosta slabija ali isto dobra.

Snowpiercer. Netko gledao? Valja li?

Film je solidan, pogledaj ga ako nisi. 🙂
      Seriju nisam gledao.

Počela je 3. sezona Successiona i s njome je nastavio rast serije u smjeru najboljih ikada emitiranih. Planirano je pet sezona i ako kvalitetom stagniraju, bit će dovoljno da sjede rame uz rame Sopranosima, Žici, Leftoversima i još jako malom broju serija koje se mogu smatrati samim vrhom.

Fico smatrati samim vrhom

Npr. Extant, Helix i Bitten.

Fico

Dodana na listu, nekako mi je promakla.

StarFox_N

Serija nije na razini filma. Ja probao gledati pa odustao.

Ti mi više nisi mjerodavan za serije 😃😃, ispljuvo si mi moju Casu de Papel 😡😡😠😄😄

Ja svaki dan vrtim zadnju scenu pete sezone, ubilo me 😢😢

Znači ja niti jedan pozitivan komentar nisam vidio na Casu 3.-5. sezona. Ja ću je odgledati do kraja kad dođe cijela 5. sezona, ali samo zato jer sam i ovo prije gledao.

Ne znam zakaj su komentari na Casu negativni u kasnijim sezonama no meni je serija odlična, uključujući i kasnije sezone. OK, naivna je u nekim stvarima no napeta je i uzbudljiva što mi je vrlo bitno. Čim ima onu formulu da te tjera da je dalje gledaš smatram kako je serija dobra.