rjuzbasi
Better Call Saul
Osobno ova sezona me ostavila u najmanjem iščekivanju slijedeće baš radi toga što se već sve znalo kako će završiti. Osim naravno smrti Chuck-a i ajde može se reć prestanka rentanja prostora di su Kim i Saul imali firmu (ovo drugo je ono, vau, nema nikakve veze sa radnjom, libo me tuki xD). Za Salamancu se znalo da će najebat, bilo je samo pitanje kada, kako i gdje, ništa posebno u vezi toga, ali me interesira kako će se njihova priča sada nastaviti. Hamlin mi je jeben lik još odkad je reko Saul-u da Chuck ne želi njega u firmi (mislim da je to bio kraj prve sezone otprilike, nisam ziher), te s ovim isplaćivanjem Chuck-a mi je još draži lik. Jeben karakter sve u svemu. Na kraju epizode kad se zapalila kuća nisam reagiro wtf ili omg nego umri droljo.
Također tek sam pred kraj epizode skužio kako u zadnjoj epizodi nije bilo Mike-a uopće. Iskreno on mi je tak tak bio i u BB-u. Meh. Također drago mi je vidjeti kako je "nastao" Saul Goodman. Ja bi rekao iz nemoći, ali definitivno me zanima tijek poprimanja tj. pretvaranja Jimmy-a u Saul-a.
Plus za Heisenberga, mislim da bi se mogao uskoro pojaviti, išćekujem ga i ja. :