Mišljenja sam da kad je serija krenula da su glavni likovi bili Flint i Eleanor, a sad su zapravo Flint i Silver. Kaj misliš o tome?
Zanimljivo je kako serija odmiče tako i scenaristi/redatelj donose nekakve odluke..
S obzirom da nisi ništa komentiro za Max sad mi se čini da ti je ona dobar lik i nažalost tu naš "razgovor" prestaje.
Joke.
Za Madi je moguće, ali ako to naprave to je po meni bezveze. Žao mi je kaj nije bila scena Flinta i ekipe kako love Španjolce.
Zanima me reakcija Silver-a, nebi htio da dugo tuguje, rađe bi da krene u osvetnički pohod.
Da, Eleanor i Flint su tu vodili stvari. Ali stvarno je interesantno pogledati koliko su epizode se promijenile. Od obične potrage za blagom došlo je do rata za neovisnost od Krune. Taj prijelaz su genijalno izveli, ovo u što je serija evoluirala je nevjerojatno.
Max sam zaboravio spomenuti
Ja nju od 2. sezone ne podnosim... Kao lik je dobro napisan, shvaćam motivaciju i sve to, ali me živcira do boli
Imam nekakav osjećaj da će nekak osjebati Jacka...
Da, bilo bi stvarno izvlačenje ako preživi, pogotov nakon odlične glume Silvera. Sad bi se moglo vidjeti kolik osu Flint i Silver isti ljudi. Flint je krenuo u rat protiv čitave zemlje jer su ubili Mirandu. Sad će isti taj rat nastaviti Silver zbog Madi.