FicoLegend
Meni je ovo nekak najlošija sezona zasad. Vjerojatno zato kaj sve te male pričice više manje čine tu jednu veliku. Imao sam osjećaj da je u prve dvije sezone bilo puno više razgranato. Da se razumijemo sezona je još uvijek odlična, ali za mrvicu lošija od prve dvije. Također zanimljivo je kak mi se sve više i više likova sviđa. Flint, Vane, Billy Bones pa čak i Silver. 8)

Die Dufresne you little shit :
Odgledao si i današnju epizodu?
Meni teško da će nadmašiti drugu sezonu koja je bila prepuna zakon twistova. I meni je ova sezona malo slabija, ali imam osjećaj da je uvod u 4. sezonu koja bi trebala imati potpuni rat.

Nisam još.

Pirate Bay je down? :(

Navijam da sad umre i Hornigold, Eleanor mi se malo zgadila (nevezano i dalje bi ju ..)

Hornigold je govno kakvog nema.
Makar najviše me živcira Max...

U zadnje vrijeme jako često :( Radio je ujutro.

'My name is John Silver. And I've got a long fucking memory' mislim da je tu izašao čudan usklik iz mene koliko je to badass bilo

Istina, Max treba pojebat i odjebat. (si skužio kak svima dižu sise?)
Ja bi recimo da Silver ostavi tu "nogu".
Također mislim da je kćer od Scotta junfa.

Ne zadugo kako je krenulo

Još dvije epizode... A vidim da će biti klanja

Još jednom završija s How I Met Your Mother, ovaj put na televiziji. Ne znam, nekako mi ni ova zadnja sezona nije toliko loša koliko mi je ostalo u pamćenju (osim možda par epizoda). Mislim da je stvar u likovima i atmosferi koji su jednostavno vrhunski i likeable. Zapravo šta se tiče atmosfere, ovo mi je sitcom br.1, bolji čak od Friends. A tu veliku ulogu igra odlično izabrana muzika, pa i originalne pisme (You Just Got Slapped, Nothin' Suits Me Like a Suit, Puzzles...) su sve savršeno pogođene.

Humor jest pa u kvaliteti nakon 6. sezone (iako i nakon toga ima stvarno smišnih epizoda) ali to su zaminili s dosta dobrom dramom i to je začudo funkcioniralo, barem šta se mene tiče. Jer serija jednostavno ima neku čar, jbt pa čak na momente uspije probudit onog duboko zakopanog romantika u meni. I zapravo ima nekih dobrih životnih lekcija u ovih 9 sezona. Na kraj sam se više navika, jedino mi još uvik malo smeta koliko je zbrzana ona zadnja epizoda ali aj nmvz.

Najdepresivnije mi je šta te podsjeti na činjenicu kako život proleti i u šta se pretvori, kad ih vidiš kako su od onako mlade ekipe u baru koja je nonstop upadala u neke lude avanture pretvorili u sredovječne ljude koji se jedva vide, zaglavljeni u klasičnoj rutini između posla i dice, bez volje ni vrimena za išta više. Stvarno deprimirajuće, ali to je stvarnost. Ima i Ted dobar citat u vezi toga. "We’re going to get older whether we like it or not, so the only question is whether we get on with our lives, or desperately cling to the past."  Doduše, tužnom finalu ne pomaže ni saznanje da je Ted zadnjih 6 godina života prije finala tako provea sam. Ali skrećem s teme.

Bez obzira na te neke mane, jednostavno jedan od dva mi najdraža sitcoma, kojeg bi moga pogledat milijun puta. Sad evo kreće ispočetka na RTL2 i naravno opet ću gledat. Da mi još stave Friends umisto jedne od ovih serija šta emitiraju po tisućiti put (TBBT ili Two and a Half Men) to bi bilo odlično.

Better Call Saul
Svakom novom epizodom serija je sve bolja i bolja...
Po meni je za sada mrvicu bolja od prve sezone.
Vratili se i neki poznati likovi iz prošlosti  ;;)
http://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2015/02/09/06/tuco.jpg
Nestrpljivo očekujem svaku novu epizodu...

u petak već?

baš sam mislio Fargo počet gledat drugu sezonu, al to će ipak ostat na čekanju jer završava Shameless i Black Sails.

odgledao House of Cards, dobra sezona, bolja od prošle, gledat će se i dalje.

također odgledao sve dosad objavljene sezone serije The Affair. prva sezona mi je bila dosta jača od druge, al će se isto i dalje gledat. baš dobra glumačka postava koju predvodi McNulty, a i koncept je zanimljiv. ima i seksanja. kog zanima - http://www.imdb.com/title/tt2699110/

Odgledao i ja prek vikenda House of Cards S4. Briljantna serija, genijalni glumci! al mi muka dođe kad vidim tu suštu pokvarenost kako non stop gazi sve pred sobom. A kaj je najbolje, serija opće nije fikcija, tak to sve izgleda in real life

The Affair sam gledao lani prvu sezonu i bio mi je super koncept dvostrukog pričanja i dvostrukih doživljaja jednog događaja, ali se novelty brzo potrošio, a zaplet mi je nakon 4. epizode postao previše nerealan i sapunast. Šteta. Pogledat ću i drugu sezonu u nadi da će se popravit, pošto volim malu crvenu iz Luthera.

Fargo si odgledaj definitivno. Brutalno dobra serija. Skroz drugačije od prve sezone, a opet dosta slično. Prekrasno snimljeno, sa genijalnim dijalozima i pomno odabranim castingom. Crnac i indijanac ubijaju!

pošto volim malu crvenu iz Luthera.
o da.

Od jučer se na HTV-u 3 ponovo emitiraju Zvjezdane staze. Krenuli su s meni ujedno najdražom sezonom - The Next Generation. :

Serija će se uglavnom emitirati u kasnovečernjim satima, a današnja epizoda je u 23.

Hvala na obavijesti, inače bi mi vjerojatno promaklo.  :

Gleda li netko 11.22.63?

Kakva je dosad ?
Ovisi, jesi čitao knjigu ili ne? Malo se razlikuje od knjige za sada, ali zadovoljan sam. Ako je suditi po mom bratu koji nije čitao knjigu i kojem sam seriju preporučio bit ćeš oduševljen.

Da. Čak im je i najava genijalna. Ne znam jel to pokupljeno s neke strane telke ili ne, al fakat je dobro. Ako je originalno naše, svaka čast!

https://www.youtube.com/watch?v=yrcrzazB9xs

Btw, Next Generation nije sezona Star Treka. On je 7 sezona! Al da, i meni je definitivno najdraži. ŽanLuk, komandant Data, Worf! Uff!

Gleda li netko 11.22.63?

Kakva je dosad ?
Ovisi, jesi čitao knjigu ili ne? Malo se razlikuje od knjige za sada, ali zadovoljan sam. Ako je suditi po mom bratu koji nije čitao knjigu i kojem sam seriju preporučio bit ćeš oduševljen.
Apsolutno ništa ne znam osim da glumi James Franco .

Zanimljiva je serija u svakom slučaju i tematika je neobična. Pogledaj pilota pa vidi.

Tzereen
U teoriji dobro smišljena reklama, ali meni je ka dalmatincu književni hrvatski ekstremno cringeworthy. Ne mogu ga čut nikako, to je jedan od dva glavna razloga zašto ne mogu podnit 99% domaćih serija. Drugi je to šta su stvarno grozne. Svaka čast Bitangama i princezama, ta serija je iznimka u obe točke.