Picek StarFox_N slažem se, vrhunska serija. Šogorica mi je Kolumbijska pa onda povremeno saznam i neke stvari, ajmo reći, iz prve ruke 😀
Fico Picek Šteta što će biti zadnja sezona. Nije mi na razini originalnih Narcosa, ali je i dalje vrhunska krimi serija.
Tzereen Ja nisam znao kaj bi krenuo gledat nakon lignje i polnoćke, pa gledam Belgijsku - Into the Night. Ne znam kaj bi rekao. Meni je zabavna i smiješna, ali ne bih je preporučio svakom. Naivna je i bedasta. 😃
Skellington Picek treba nakon što završi Mexico saga opet pogledat Escobar sezone. Stvarno fenomenalan serijal.
Picek Skellington misliš na Narcos sezone s Escobarom? Jer koliko mi se čini ima još jedna serija s Escobarom ili nešto slično (Life with Pablo ili tako nešto)
ThaUrban Skellington Treća sezona originalnih Narcosa je sa Cali kartelom. Ja sam taman evo prije tjedan-dva pogledao prve 2 sezone (po treći put) sa Escobarom, budem i Cali drugi put, a Mexico sam pogledao samo prvu sezonu dosad. Kad Mexico završi onda riješim to brzo.
Picek Išao sam malo istražiti i sad vidim da je The Life of Pablo album Kanye Westa, ne znam kakav moždani me sašio da sam napisao tako nešto 🤣
Skellington ThaUrban Jes, dobar mi je i Cali, ali ipak Moura kao Escobar mi je izvanredan, a i sve vezano uz te dvije sezone original Narcos-a. Od prve do zadnje scene stvarno sam bio oduševljen svime.
StarFox_N Sinoć pogledao prvu epizodu Squid Gamea. Sviđa mi se. Za vikend ću pogledati ostatak. Kako je dobra ona mala korejka ( prevarantica). Isuse koje usne ima.
bosscorelli Jucer zavrsio Lokija. Sad sam pogledo sve cijeli MCU osim What If i Agents of S.H.I.E.L.D . Crtice ne podnosim pa preskacem what if, a kakav je Agents of S.H.I.E.L.D ? Su sve sezone dobre , pola-pola ?