Poce gledat theboyse prve 2 epizode top

Evo pogleda drugu sezonu ,bome ovo mi je sad sa daredevil-om najbolja superhero serija

Znači, ipak mi je Falcon na kraju lošiji od Wande i sve u svemu nekako osrednji. Ima možda štih Winter Soldiers u nekim segmentima pa mi je to pasalo, al sve u svemu je često "meh".

Invincible s druge strane je čudo. Čudo!!

Sinoć dovršija The Falcon and the Winter Soldier. Nemam volje puno pisat, jedino da je produkcija filmske razine i glavni dvojac to dobro odglumi, ali serija po meni teški prosjek. Sviđa mi se novi lik kojeg su uveli, moga bi bit zanimljiv.

Zadnja epizoda ni meni nije nešto posebno legla, nije mi na razini ostalih.

Nije da su ostale izvanserijske i masterpiece (slabi negativci, odnosno, cijeli zaplet oko Flag Smashersa i njihovih motiva je najslabiji dio serije) , ali meni je serija ispunila očekivanja i smatram ju i više nego solidnom, standardna Marvel kvaliteta (ponavljam se).

Johm Walker vrh, očekujem puno u narednim godinama od njega.

Tuhy Brzo bude ti završila sreća jer ta jedna sezona preleti 😃

Gle mala je simpa, i radi se o intelektualnoj tematici. Kad to spojiš na taj starinski štih mora bit dobro. Nakon niza futurističkih serija, fantazija, nasilja i seksizma ovo je nešto svježe.

I da ja sam kupio zbog serije šah koji također nisam igrao godinama. Nemreš vjerovat kolko je to zabavna igra ( to su bile nekad igre kak i mi sad igramo na plejkama i pcu ).

Čak razmišljam da sad po ljetu okupim ekipicu i da udrimo tipa svaku nedjelju kod lokalnog igrališta koju partiju uz pivice. 5min partije pa tko preživi. 😃

Pogledao prvu sezonu House of Cards. Serija je sjajna. Sad sam stao na S02E05

ThaUrban eh...
      Kako je to bila dobra serija...
      Odlična pače.

Ali zadnja sezona je abominacija nad abominacijama...

Tzereen Budem prokomentirao kad završim. Homeland je zasad na čekanju.

Tzereen Ali zadnja sezona je abominacija nad abominacijama...

Realno, ne postoji zadnja sezona kad su se prisilno pošto-poto rješili Spaceyja. Nije isto kad to učine npr. sa Alexom (Cas Anvar) u Expanseu s obzirom da je prvi praktički nosio seriju. Žalosno kad se gura nešto što je bilo bolje odmah stopirati.

Zero ma da je barem samo rješavanje Spaceya bilo problem.
          Scenarij nakon toga je nevjerojatno glup. Svaki lik je izmijenjen 180 stupnjeva. Ništa nije logično, ništa ne drži vodi. I svaka se situacija koristi samo da se direktno i indirektno popljuje Spacey. Katastrofa. Baš dno dna. Ako mislite da je GoT kraj užasan, niste vidjeli ništa.

Ali da, ona muzika iz uvodne špice je super.

The Serpent - a šta ja znam, na papiru mi djeluje jako zanimljivo al sam se borio s gledanjem prve 3 epizode. Možda sam bio i neraspoložen za gledanje pa je krivica u meni. Probat ću nastavit pošto je mini serija od samo 8 ep.

Pogledao Love, Death & Robots (ok, ostala mi je još jedna epizoda) i mogu reći da mi je ova animirana serija odlična. Uglavnom su kratke epizode na temu distopijske budućnosti ili nekog SF/horor ugođaja i radnje i na trenutke dosta podsjećaju na Zonu sumraka ili Black Mirror, što je valjda dovoljno dobra preporuka. Uglavnom, gledat će se i druga sezona.

Gleda se britanska serija The Missing. Pri kraju sam prve sezone i jako sam zadovoljan, zanimljiva psihološka triler-drama čitavo vrijeme. Slijedi još samo jedna sezona i finito.

Pogledo zadnju epizodu Invincible-a u sezoni....sto reci,genijalno! Scena sa vlakom i kako je iskoristio sina da mu neke stvari, objasni,jelte...boze moj,brutalno! Ogromne preporuke tko voli ovakve stvari sa superjunacima da pogleda ako nije do sad..ja jedva cekam novu sezonu!

Nisam davno ništa pretjerano gledao od serija pa evo par preporuka:

The IT Crowd - trenutno dostupna na Netflix. Prva možda dvije epizode kreću sporije ali nakon toga je urlanje. Bez pretjerivanja taj britanski humor me toliko nasmijao da sam siguran da su me i susjedi čuli. Ukupno ima 25 epizoda i svaka traje po 20-ak minuta izuzev zadnje koja je 45 min.

The Leftovers - mystery/drama/thriller serija gdje 2% populacije jednostavno nestane. Godinama kasnije se polako stvaraju kultovi te razne teorije zavjere o tome što se zbilja desilo. Serija ima 3 sezone i sa trećom završava. I da, objasni se što je bilo snjima tako da vas ne ostavlja na suhom. Po meni je ovo must watch.

Invincible - frend mi ju je preporučio tj pokazao mi je klip sa YT-a. U biti animirana serija od Robert Kirkman koji radi strip po istom imenu. Animacije su osrednje ali je story telling vrhunski. Moj savjet je samo da upalite i pogledate prvu epizodu bez da gledate ikakav trailer ili videa.