Ja i prestao to gledat već nakon 2 epizode, baš se vidi prisiljeno i razvlačeno ko tijesto da ima više a taj kolač neće puno ljudi jesti.
TV serije (općenito)
Ko je onda napumpao ocjenu na imdb?
Nije niš napumpano, taj serijal je konačno ponovno odlučan.
- Uređivano
Ta serija je umrla kad su došli u zatvor, pa ih je Negan kao zlikovac jedno vrijeme držao na životu. Pogledao sam sve jer mi je bilo žao prestati nakon toliko gledanja, ali s vremenom se samo srozavala kako logikom tako i svime ostalim. Ni meni nije jasno kako drži takvu ocjenu na imdbu, to me i nagnalo da pogledam, mislio sam nešto se promjenilo, ali po čitanju samih reviewa se vidi koliko je to tup review, a serija je stvarno slaba.
Sterlok odlučan da izmuze šta još stigne. Ne možeš mi napravit dva pada helikoptera di se oni kao glavni likovi samo stvore živi i zdravi s nikakvim ili sitnim ogrebotinama, pogotovo drugi iz kojeg su iskočili po nevremenu i samo se stvore u toploj sobi sve super krasno i onda drama ko će šta će 50 minuta. Smijurija po meni teška..
- Uređivano
Isto kao što ne mogu postojati "živi" leševi koji hodaju, i to godinama bez da se raspadnu, i da ih muhe ne pojedu. To je serija za mozak na pašu i kao takva je dobro funkcionirala prve dvije-tri sezone. te sad ovaj dodatak koji je napravljen u visokoj produkciji, dobro je odglumljen, dobro je napisan i zanimljiv je…zato i dobre ocjene publike.
Jučer pogledao dvije epizode The Gentleman. Ne znam hoće održati momentum, ali zasad je čisti Guy Ritchie feel. Dobro pa su se sjetili njega angažirati, stvarno ima taj poseban mix komedije, krimića i akcije.
Zero odlična je serija, od početka do kraja jako dobro nećeš se iznevjerit
Stigla 3 sezona Alex Ridera za sad odlicno
Gleda li se TWD: DD TBoC 2 sez.?
Danas je druga epizoda. Nije loše meni za sad, bolja mi nego TWD: TOWL..
U par dana riješio prvu sezonu Yellowjacketsa, upravo gotov sa zadnjom epizodom.
Mogu reć da dost dost dobro. Zanimljivo i intrigantno, ne otkrivaju skoro pa ništa, samo je sve više i više upitnika kaj se ustvari dogodilo, pogotovo nakon kraja 1. sezone. Ne vjerujem da su samo "prehrambene navike" u pitanju, mislim da su scenaristi smislili nešto daleko gadnije, vjerojatno će to otić malo u natprirodne sfere (nije da već pomalo nije). Konstantno ispreplitanje radnje u prošlosti i sadašnjosti je baš odlično za sam storytelling, dobro su to odigrali.
Mislim, nemrem sad reć da je serija čisti vrh i neko neponovljivo remekdjelo, al vuče na gledanje. Jbmu, pišem ovo u 01:15h, ne zadrži me baš puno stvari tolko budnim u zadnje vrijeme. Cast je odličan, bilo da pričamo o mladima ili o njihovim odraslim verzijama (doslovno kao da su majke i kćeri). Jedino mi ponekad smeta Melanie Lynskey… nekad je genijalna, nekad mi glumom djeluje preko kurca, ko u Tlou u one dvije epizode.
Nastavljam odmah sa drugom sezonom. Šteta što mi neće bit Jackie, al jbga….
3 Body Problem (Netflix)
Ideja odnosno kako je priča zamišljena mi je genijalna ali izvedba baš i ne.
Sofoni gdje su oni sveprisutni i VR mi nije nikako legao. Više bi mi imalo smisla da imaju kult pratitelja koji špijuniraju za njih ili nešto slično.
Likovi su mi dosta dobri. Svi su mi se svidjeli ( posebno Jin ) dok mi je Auggie pomalo iritantna i nije mi legla ni najmanje.
Serija mi je generalno bila ok. Zanimljiva i zabavna ali dosta toga bih promijenio. I bilo je par nelogičnosti.
Kraj mi se svidio jer nije bio predvidljiv.
Pogledati će se i druga sezona jednom kada izađe ali nema hypea kao za npr. neke druge serije.
Pogledao konačno House of the Dragon. Sve u svemu sam zadovoljan pogotovo sa drugom polovicom sezone. Nije ko GoT kad je bio u vrhuncu, ali mi je vrlo dobro za sad. Nisam očekivao da će me jedna grozna scena iz prve epizode tako uzdrmat iako sam otprilike znao šta će se desit. I scene sa zmajevima su bile super pogotovo u drugoj polovici sezone.
4/5
Kad je buraz uzeo free trial za Fallout zaboravio ga je deaktivirati i sad je platio mjesec dana Primea pa sam odlučio iskoristiti lošu situaciju (za njega) i pokušati pogledati svih 62 epizode The Expansea u tom periodu.
Fallout
Moj prvi susret s ovim univerzumom je bio Fallout 3 na PS3. Osvojila me sjajna atmosfera i retro-futuristički stil postapokalipse koji daje neki poseban šarm.
Do prije par godina kod mene nikada nije postojao nikakav hype kada su u pitanju filmovi ili serije rađene po igrama. Zbog toga što su uglavnom bile loše adaptacije.
Prva sezona Witchera je bila solidna ali tek s TLOU serijom sam se ponadao da bih mogao vidjeti dobre adaptacije dragih igara kao npr. Mass Effect, MGS ili Fallout o kojem upravo pišem.
Fallout serija je fenomenalna u svakom pogledu.
Sjajno su prenijeli svijet i atmosferu iz igara gdje sve djeluje tako poznato a s druge strane ipak malo drugačije.
Rekao bih čak i bolje.
Ova priča je zanimljiva, napeta, nepredvidljiva i šokantna. Svi važniji likovi su jako upečatljivi i ostavili su sjajan dojam.
Oduševljen sam.
Mogao bih napisati cijeli roman dojmova ali bih išao u spojlere.
Da zaključim…
Fallout nije samo najbolja adaptacija neke igre nego je i jedna od najboljih serija općenito.
Uživancija od prve do zadnje epizode.
Ljudima koji su ovo radili kapa do poda.
Također krenuo s gledanjem, na drugoj sam epizodi. Zasad jako dobar posao adaptiranja Wastelanda u seriju. Drago mi da nisu išli u smjeru clean water purifiera (barem se nadam) odnosno kopiranja radnje F3. Ali naravno morala je biti tema radnje "find blood relative", heh.